ΚΟΣΜΟΣ. Οι περισσότερες από τις διάσημες που βλέπουμε στις οθόνες μας, στις ταινίες, στην τηλεόραση ή ακόμα και στα social media, φαίνονται πολύ διαφορετικές στην πραγματική ζωή, απογυμνωμένες από την αίγλη τους.

Το μυστικό για την καλή τους εμφάνιση, μείον τα καλά γονίδια, τη διατροφή και την άσκηση, είναι μια ομάδα επαγγελματιών. Από make up artists και κομμωτές, μέχρι φωτογράφους και στυλίστες, η ομάδα τους τις κάνει να δείχνουν τέλειες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όμως, όπως επισημαίνουν όλο και περισσότερα είδωλα της διεθνούς showbiz, η casual εμφάνισή τους είναι διαφορετική και κάτι για το οποίο χαίρονται εξίσου.

Εμείς λατρεύουμε αυτές τις διάσημες που έχουν την αυτοπεποίθηση και μοιράζονται τον πραγματικό τους εαυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρωθούν θετικά πρότυπα ομορφιάς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο άλλωστε, από το να δείχνεις φυσικά όμορφη.

Η Salma Hayek είναι στην ευχάριστη θέση να επιδείξει το look της χωρίς μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/CZXeTDrtwtJ

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι θεά στα 55 της και αναδεικνύει τις καμπύλες της με μαγιό στα social media της, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της. Είναι επίσης πολύ σίγουρη για το δέρμα και τα μαλλιά της, δημοσιεύοντας συχνά selfies χωρίς μακιγιάζ και επιδεικνύοντας τις άσπρες τρίχες της. Η ίδια είναι γνωστή για τους αγώνες της ως ηθοποιός με καμπύλες και προωθεί τη θετικότητα του σώματος δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Η Ashley Graham αποκαλεί τις ραγάδες της «δέντρο της ζωής»

https://www.instagram.com/p/CW_Fmc6rAZw

Η Ashley Graham είναι τώρα μητέρα 3 αγοριών, έχοντας πρόσφατα γεννήσει δίδυμα μετά τον πρώτο της γιο. Ήταν πάντα πολύ ανοιχτή στο ότι είναι ένα αντισυμβατικό μοντέλο και αρνείται να την αποκαλούν plus-size. Η Graham κατέγραψε επίσης τις εγκυμοσύνες της και μιλούσε ανοιχτά για με τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα, για αυτόι και πολλοί άνθρωποι την θεωρούν έμπνευση.

Η Zendaya μοιράστηκε τις συγκινητικές της φωτογραφίες στο Instagram

https://www.instagram.com/p/9FV2sdJmOk

Η Zendaya, μπορεί να είναι νέα και σε τέλεια φόρμα για το Χόλιγουντ, αλλά και αυτή έχει αντιμετωπίσει συγρκίσεις με εξωπραγματικά πρότυπα ομορφιάς. Σε μια προηγούμενη ανάρτηση στο Instagram, η Zendaya μοιράστηκε πώς το 19χρονο σώμα της αδυνατίστηκε σε αναλογίες που μοιάζουν με της Barbie και μίλησε κατά της επεξεργασίας φωτογραφιών.

Η Hailey Bieber δείχνει ότι το δέρμα της δεν είναι λείο

https://www.instagram.com/p/CZK56GtPQgX

Η Hailey Bieber, μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber μπορεί να είναι η απόλυτη τελειότητα στο κόκκινο χαλί, αλλά είναι αρκετά άνετη ώστε να ενημερώνει τους ανθρώπους ότι η επιδερμίδα της δεν έχει την τέλεια όψη. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η Hailey έδειξε το δέρμα της που ήταν γεμάτο με ανοιχτούς πόρους και φακίδες, ως μέρος της καμπάνιας προώθησης μιας σειράς προϊόντων περιποίησης που λανσάρει.

Η Ireland Baldwin είχε θέμα με το πιγούνι της

https://www.instagram.com/p/_vsMsfRJo9

Η Ireland Baldwin, είναι επίσης πολύ ανοιχτή στο να μιλήσει για τα ελαττώματα στον εαυτό της και συχνά αναφέρει το πόσο ανασφαλής είναι για το πηγούνι της. Έτσι, όταν έκανε μια επέμβαση στην εν λόγω περιοχή, την παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου.

Η Helen Mirren επιδεικνύει τις ρυτίδες για φιλανθρωπικό σκοπό

https://www.instagram.com/p/CMQAYW6DHVW

Στα 76 της, η Helen Mirren συνεχίζει να εμφανίζεται με χάρη στην οθόνη και μάλιστα έπαιξε σε μια από τις τελευταίες ταινίες του Fast & Furious, Hobbs & Shaw. Η ίδια, είναι εντάξει με την γήρανση και μάλιστα, τόσο χαρούμενη για αυτήν, που δείχνει το πρόσωπό της στο κρεβάτι το πρωί, τις ρυτίδες και τα πάντα, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: pink.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις