ΜΕΣΣΗΝΗ. Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης (Θ.Ε.Μ) https://them.gr/ ανοίγει την αυλαία του για το κοινό, με την θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλλερ. Την σκηνοθεσία υπογράφει η σκηνοθέτης Όλγα Αλεξανδροπούλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Θ.Ε.Μ : «Η επιλογή της φετινής μας παράστασης δεν έγινε τυχαία. Μέσα σε μια εποχή που κυριαρχεί ο φόβος του πολέμου, κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο και ω τι έκπληξη… η ανθρωπότητα ζει τα ίδια άγχη και τις συνέπειες αυτών. Επιλέξαμε μία ομοιοπαθητική παράσταση όπου μέσα από τους φόβους, τα διλλήματα και τα λάθη των ηρώων, επιθυμούμε να σας προσφέρουμε μία κάθαρση. Μία διαδρομή σκέψεων και συναισθημάτων που θα οδηγήσουν σε ψυχική και πνευματική ανάταση!

Ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό όπου τα πάντα δείχνουν ειδυλλιακά στην αυλή του αμερικάνικου πλουσιόσπιτου. Η άφιξη μιας νέας κι όμορφης κοπέλας υπόσχεται την πιο ρομαντική κατάληξη, όμως σιγά σιγά το παρελθόν θα ξυπνήσει για να κυνηγήσει αδυσώπητα αυτούς που κάποτε αρνήθηκαν τις συνέπειες των πράξεών τους. Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα διαδεχτούν η μια την άλλη μέχρι την τελική πτώση»

Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 9:00 μμ. στο αμφιθέατρο του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, (Ευάγγελου Α. Μουτσόπουλου – Μεσσήνη).

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 13 Μαΐου έως 5 Ιουνίου ώρα 9:00μ.μ

Για κρατήσεις θέσεων – πληροφορίες στα τηλ .: 6971992274, 6936771626

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις