ΠΑΤΡΑ. Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα και του Κωνσταντίνου Αργυρού. Την αυλαία της βραδιάς άνοιξε το συγκρότημα KINGS που ερμήνευσε νέες αλλά και διαχρονικές επιτυχίες όπως το «Madame» και το «Όπου με πας».

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της μουσικής βραδιάς πήρε η Ελένη Φουρέιρα. Ερμήνευσε no1 επιτυχίες, μεταξύ άλλων το «Μπορεί» καλώντας το κόσμο να τραγουδήσει μαζί της για τους ακούσει ο καλός της φίλος Mad Clip από «ψηλά». Έκπληξη της βραδιάς ήταν τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά σε μία από τις χορεύτριες που την συνοδεύουν στην μουσική της περιοδεία.

Απίστευτο: κάλεσε τον πατέρα του κατά της διάρκεια της συναυλίας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε πάντα γοητευτικός και αξεπέραστος για να ξεσηκώσει τον κόσμο με τις επιτυχίες του που τραγουδούσε όλο το κοινό πλημμυρίζοντας της γειτονιές της Πάτρας.

Η συγκινητική στιγμή κατά την οποία ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους της συναυλίας, όσα τον συνδέουν με την πόλη της Πάτρας.

Ξεκίνησε λέγοντας πως ο πατέρας του Βασίλης μεγάλωσε στην Πάτρα και προπονήθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής ως τερματοφύλακας της ομάδας. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως μέρος της οικογένειας του βρίσκεται στη Πάτρα για αρκετά χρόνια. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν την στιγμή που κάλεσε τον πατέρα του, από το κινητό του, μπροστά στους παρευρισκόμενους και εκείνος εμφανώς συγκινημένος μίλησε συνοπτικά για την ζωή του στη Πάτρα. Όσοι βρίσκονταν στην συναυλία αποθέωσαν την σκηνή αυτή με χειροκροτήματα και φωνές. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με πολλή αγάπη του αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

Α.Μ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις