ΣΠΑΡΤΗ. Η σπαρτιάτισσα Ελίνα Κακούρου βραβεύτηκε σε εκδήλωση «Εμπόριο - Παιδεία - Πολιτισμός» του Εμπορικoύ Συλλόγου Αθηνών και του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων για την δημιουργία του brand kakuru jewelry. Η εκδήλωση έγινε, στον εμβληματικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς Αθηνών, που συμβολίζει την διαχρονικότητα του εμπορίου στην Αθήνα!

To βραβείο παρέδωσε στην Ελίνα Κακούρου ο αντιπρύτανης Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ιωάννης Χατζηγεωργίου. Στον ευχαριστήριο λόγο της, η Ελίνα Κακούρου αναφέρθηκε στις πρώτες σπουδές της σε αγγλικά Πανεπιστήμια (οικονομικά και master) και στις μετέπειτα σπουδές της στην αργυροχρυσοχοΐα.

Με τον ερχομό της στην Αθήνα έδειξε την αγάπη, το σεβασμό της, την ανησυχία για την πόλη που ζει (την Αθήνα) και τη θέλησή της να συμβάλει στον αγώνα και στην ανάδειξη του πιο ονειρεμένου brand name που λέγεται Ελλάδα.

Ευχαρίστησε από καρδιάς την ομάδα της, που παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, κατάφερε να αναδείξει και να εξελίξει τις αξίες του brand. Κλείνοντας αναφέρθηκε στην δημιουργική «φουρνιά» αυτής της χώρας και ζήτησε από τον εμπορικό σύλλογο να τους στηρίξει όσο μπορεί, δίνοντας τους βήμα και ελευθερία, τονώνοντας την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ο Κυριάκος Κακούρος, πατέρας της Ελίνας, αναφέρει σχετικά: «Θέλω με την σειρά μου να την συγχαρώ κι εγώ, μ’ ένα γνωμικό του Φραγκίσκου Βακών. Υπάρχει μόνο μία επιτυχία: να ζεις τη ζωή σου έτσι όπως θέλεις εσύ. Και εσύ Ελίνα you did it your way! @kakurujewelry . Πεθαίνω για σένα. Ο μπαμπάς σου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις