ΣΠΑΡΤΗ. Όπως κάθε χρόνο έτσι κι αυτό το καλοκαίρι η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ) θα πραγματοποιήσει την ετήσια Έκθεση των μελών της,

Συνδιοργάνωση

Η Έκθεση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΝΠΠΠ) του Δήμου Σπάρτης και έχει τίτλο,

  • «Γυναίκες»

Μέσα από τις 54 φωτογραφίες, τα μέλη της Λέσχης προσπαθούν να αποτυπώσουν την πολύπλευρη φύση της γυναικείας ύπαρξης.

Εγκαίνια τη Δευτέρα 5/7 (21:30)

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν στις 5 Ιουλίου (21:30) στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης και θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου, (20:00 - 23:00).

Σχολιάζουν από τη ΛΕΦΩΣ:

«…Φωτογραφίες που εκθειάζουν τη γυναίκα και που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι στο πέρασμα των χρόνων ήταν πάντοτε αγωνίστρια της ζωής.

Στην έκθεση μπορεί να απολαύσει κανείς φωτογραφίες των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ. τα οποία μέσα από τον φακό τους έχουν απαθανατίσει γυναίκες όλων των ηλικιών σε ολόκληρο τον κόσμο σε στιγμές της καθημερινότητάς τους, στον εργασιακό τους χώρο, στην οικογένεια αλλά και σε δύσκολες καταστάσεις.»

  • Στόχος

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει τόσο τον δυναμικό χαρακτήρα όσο και την ευαισθησία που κρύβει μέσα της η γυναίκα, η μητέρα, η γιαγιά και η κόρη.

«Η γυναίκα διαχρονικά προσφέρει ένα πολύ ωραίο θέμα για τον φωτογραφικό φακό και για την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης αυτή η έκθεση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, καθώς είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που παρουσιάζει στο κοινό της Λακωνίας φωτογραφίες αποκλειστικά με θέμα τη γυναίκα», λένε από τη ΛΕΦΩΣ..

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις