Το Netflix είναι μια αμερικανική εταιρία ειδικευμένη στη παροχή συνδρομητικών διαδικτυακών τηλεοπτικών υπηρεσιών και τα τελευταία χρόνια δέχεται την αμέριστη αποδοχή του κοινού. Εκατομμύρια συνδρομητές παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες «γεμίζοντας» έτσι τον ελεύθερο χρόνο τους. Οι 10 ταινίες που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό το τελευταίο διάστημα είναι:

  • Love & Gelato (Αγάπη & παγωτό)

Για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της, η Λίνα περνά το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου αποκαλύπτει τον έρωτα και το παγωτό. Πρωταγωνιστεί η Susanna Skaggs και η ταινία ανήκει στο είδος Αισθηματική Κωμωδία και Εφηβική Ταινία.

  • The Man from Toronto (Ο Άνδρας από το Τορόντο)

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει. Πρωταγωνιστούν ο Kevin Hart, ο Woody Harrelson και η Kaley Cuoco. Η ταινία ανήκει στο είδος της δράσης, της περιπέτειας και της κωμωδίας.

  • Spiderhead (Υπό το βλέμμα της αράχνης)

Ένας κρατούμενος σε μια φυλακή υψίστης τεχνολογίας αρχίζει να αμφιβάλλει για τα φάρμακα ελέγχου συναισθημάτων που δοκιμάζει για μια φαρμακευτική ιδιοφυΐα. Πρωταγωνιστούν ο Chris Hemsworth και ο Miles Teller. Η ταινία ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, της ταινίας από βιβλίο και του θρίλερ.

  • Hustle

Όταν ένας άτυχος σκάουτερ (κυνηγός ταλέντων) του μπάσκετ ανακαλύπτει ένα πιθανό σταρ στην Ισπανία, αναλαμβάνει να αποδείξει ότι και οι δύο είναι ικανοί να φτάσουν στο NBA. Πρωταγωνιστεί ο Adam Sandler και η ταινία ανήκει στο είδος της κωμωδίας, της αθλητικής ταινίας και του δράματος.

  • Jennifer Lopez Halftime

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής της μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ. Πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez. Η ταινία ανήκει στο είδος του κοιν/πολ και βιογραφικού ντοκιμαντέρ.

  • The Stepfather (Ο Πατριός)

Μετά από μια σειρά περίεργων γεγονότων, ένας έφηβος πιστεύει πως ο νέος σύντροφος της μητέρας του είναι ένας επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος που στοχεύει οικογένειες. Πρωταγωνιστούν Dylan Walsh και Sela Ward. Η ταινία ανήκει στο είδος του αστυνομικού θρίλερ.

  • Collision (Πρόσκρουση)

Στη διάρκεια μια μοιραίας ημέρας , ένας διεφθαρμένος επιχειρηματίας και η κοσμική σύζυγός του κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν την κόρη τους από έναν διαβόητο κακοποιό. Η ταινία ανήκει στα κοινωνικά δράματα και στις αφρικανικές ταινίες.

  • S.W.A.T Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης 2

Μετά από μια αποτυχημένη διάσωση ομήρων η Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης του Ντιτρόιτ μπαίνει στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου κυβερνητικού πράκτορα που ζητά εκδίκηση. Η ταινία ανήκει στο είδος της δράσης, της περιπέτειας και της αστυνομικής ταινίας.

  • Η Οργή του Θεού

Σίγουρη ότι για τον θάνατο των αγαπημένων της οφείλεται ο διάσημος συγγραφέας τον οποίο βοηθούσε, η Λουσιάνα, στρέφεται σε έναν δημοσιογράφο για να αποκαλύψει την αλήθεια. Η ταινία ανήκει στο είδος αργεντίνικο δράμα.

  • Μοιραία Αγάπη

Μετά τη χρεοκοπία της διαφημιστικής του εταιρίας, ο Φιράτ ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα ησυχαστήριο γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης. Η ταινία ανήκει στο είδος του τούρκικου δράματος.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις