ΣΚΑΛΑ. Αύγουστος, στον Κήπο του Ιπποκράτη, Σκάλα

Κι εφέτος τον Αύγουστο, «η καρδιά του πολιτισμού, της μουσικής, της δημιουργίας, της καινοτομίας και της παράδοσης», χτυπά, στον Κήπο του Ιπποκράτη, στη Σκάλα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ο Δήμος Ευρώτα, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου, «Ευρώτειος Πολιτεία» και η Κοινότητα Σκάλας, ενώνουν δυνάμεις, σε ένα μεστό πρόγραμμα στον Κήπο του Ιπποκράτη, στη Σκάλα

Μια ματιά στο Πρόγραμμα

  • Πέμπτη 4 Αυγούστου - «Open mic» - Παρουσιάσεις δημιουργών

Τα μικρόφωνα ανοίγουν για 5η χρονιά σε νέους δημιουργούς. Το event ατχίζει με παρουσιάσεις- ομιλίες, από δημιουργούς του τόπου.

Τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά και για νέους μουσικούς ή όσες και όσους θέλουν να «καταπλήξουν με το ταλέντο τους!»

  • Παρασκευή 5 Αυγούστου - Χορευτικό Σεργιάνι

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Χορευτικό Σεργιάνι».

Ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας καλεί σε μουσικοχορευτικό περίπατο. Χορευτικά σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα, θα σας περπατήσουν στα μονοπάτια της παράδοσης, με τον δικό τους ρυθμό καθώς και οι χορωδίες Λιόπετρα και Λιμπρέτο - Η είσοδος είναι ελεύθερη.

  • Σάββατο 6 Αυγούστου - Το Σήμερα - Χορευτικό Σεργιάνι

Ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας θα κάνει την εισαγωγή ώστε να ακολουθήσουν οι Γκιντίκι, σε «ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό live πάρτυ».

Ένα μουσικό σχήμα με μοναδικό ύφος, αφού με όργανα, όπως βιολί, λαούτο, κλαρίνο, γκάιντα και κρουστά, προσεγγίζει με σύγχρονο τρόπο την παράδοση. Έρχεται χορός - Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης υπόσχεται μια μοναδική βραδιά, «με μια συναυλία, όπως αυτές που χαρακτηρίζουν τις συναυλίες του τραγουδοποιού της έντεχνης και ροκ μουσικής».

Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο 15 € - Προπώληση 12 € - Η προπώληση ξεκινά 28/7, ηλεκτρονικά και σε φυσικούς χώρους

«Τα τραγούδια του “Σασμού” αλλά και επιλογές από μεγάλες επιτυχίες της πολυετούς καριέρας του, υπόσχεται ο Γιάννη Κότσιρας!» - Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την εγγραφή σχημάτων της πρώτης ημέρας.

Σημειώνεται πως χειροτέχνες, εικαστικοί και καλλιτέχνες που θέλουν να εκθέσουν τις δημιουργίες τους, είναι ευπρόσδεκτοι.

Επικοινωνία - Πληροφορίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις