ΕΛΛΑΔΑ. Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «MEGA Stories» για το θρυλικό σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς».

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς» είναι ένα από τα σίριαλ των ’90s που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια, που οι δρόμοι άδειαζαν κυριολεκτικά, καθώς ο κόσμος στηνόταν μπροστά από την τηλεόραση για να δει πως θα εξελιχθεί ο έρωτας της Ερατούς και του Αντώνη, τους οποίους υποδύονταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μοιράστηκε μία ιστορία από τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

«Έχουμε μία σκηνή, που έχει δώσει το πρώτο φιλί η Ερατώ με τον Απόστολο Γκλέτσο και γυρνά σπίτι της βράδυ, που ο οικισμός είναι άδειος και μπαίνει στο χολ με ένα μεγάλο καθρέφτη. Βγάζει το πουκάμισό της από τη μέση και πάνω κι αρχίζει να αισθάνεται το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο γύρισαν όλες οι γυναίκες Ρομά και με περικύκλωσαν. "Ντροπή Μανουσάκη, ρεζίλι μας έκανες", μου είπαν», είπε αρχικά.

«Έρχεται η στιγμή που θα γυρίσουμε ερωτική σκηνή. Πιο σεμνή ερωτική σκηνή δεν έχω κάνει, φοβούμενος τις αντιδράσεις. Μονό μάτια και χέρια κοντινά. Παίζεται και με μεγάλη αγωνία περιμένω τι θα μου πούνε και γυρνάνε και μου λένε “έτσι μπράβο Μανουσάκη, με άντρα, όχι μονή της”».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις