Τα πιο «όμορφα» Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα! Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές που όλοι -μικροί και μεγάλοι- περιμένουν, η διάθεση και η ψυχολογία σιγά-σιγά αλλάζουν. Η εποχή αυτή είναι μια ιδανική αφορμή για ανανέωση του οργανισμού, μέσα από θεραπείες λάμψης και ανάπλασης του δέρματος που θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση και θα αποκαλύψουν την κρυμμένη… ομορφιά σας! Συνοδοιπόρος στο project αυτό είναι τα αγαπημένα City Med του Ομίλου Affidea. Ποια είναι όμως τα σωστά βήματα που κάθε γυναίκα και άντρας πρέπει να ακολουθήσουν στο δρόμο της πρόληψης και αντιγήρανσης;

Πρώτα από όλα ο καθαρισμός

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός προσώπου και υπάρχουν πολλές μέθοδοι επιλογής. Στο πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού στα Ιατρικά Κέντρα Δερματολογίας υψηλής τεχνολογίας CityMed γίνεται πλήρης εκτίμηση των αναγκών της επιδερμίδας και δημιουργείται εξατομικευμένο πρωτόκολλο που προσαρμόζει συνδυαστικά θεραπείες (επεμβατικές και μη), οι οποίες θα αποφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Ο καθαρισμός, καθώς και η ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου είναι ό,τι πιο σημαντικό για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, ώστε να προλάβουμε τη μελλοντική φθορά και γήρανση του δέρματος.

Δερμοαπόξεση προσώπου

Η δερμοαπόξεση είναι μία θεραπεία που ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας και κατά συνέπεια προσφέρει καλύτερη συνεκτικότητα στον ιστό, καθώς συμβάλλει στη σμίκρυνση των πόρων και των σμηγματογόνων αδένων, ενώ αναπλάθει φυσικά το δέρμα. Ο μικροβελονισμός του δέρματος είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πρωτόκολλα, ενώ είναι ιδανικός συνδυασμός με βιταμίνη C για extra λάμψη και φωτοθεραπεία.

Βιταμίνη C

Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητές της, είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες. Μία ενυδάτωση προσώπου με την εφαρμογή ορού βιταμίνης C η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση κηλίδων, θα προστατέψει το δέρμα από μελλοντική επανεμφάνισή τους και θα προσφέρει άμεση λάμψη.

Η δύναμη του φωτός στο δέρμα

Η φωτοθεραπεία είναι η εφαρμογή χαμηλής ισχύος φωτεινής ενέργειας, μέσω φασματικά καθαρών μηκών κύματος, για την τόνωση ή τη ρύθμιση βιολογικών λειτουργιών με αποδεδειγμένα θεραπευτικά αποτελέσματα, δίχως παρενέργειες. Έρευνες δείχνουν αύξηση κατά 200% στη σύνθεση ανθρώπινου κολλαγόνου και αύξηση 50 έως 75% στην ανάπτυξη ινοβλαστών τρείς ημέρες μετά την εφαρμογή με led φωτοθεραπεία. Η θεραπεία με φως εφαρμόζεται όλο το χρόνο και είναι αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος.

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για ένα μεγάλο εύρος δερματικών ενδείξεων:

  • Γήρανση δέρματος & αναζωογόνηση
  • Ακμή και ατέλειες δέρματος
  • Υπερμελάγχρωση
  • Ερυθρότητα
  • Φλεγμονώδεις καταστάσεις: ψωρίαση
  • Επούλωση
  • Αναλγησία
  • Αποκατάσταση & μείωση χρόνου αποθεραπείας

Οι παραπάνω θεραπείες πραγματοποιούνται στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea και έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 προσφέρονται συνδυαστικά σε προνομιακή τιμή.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας πατήστε εδώ: https://athenscitymed.gr/epikoinonia

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 330 ιατρικών κέντρων & 11.000 επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις