ΜΟΛΑΟΙ. «Φάτνη αγάπης» ο Δήμος Μονεμβασίας!

Αναφέρει η Παναγιώτα Αλειφέρη, Πρόεδρος του Ν.Π του Δήμου Μονεμβασίας:

«Τα τελευταία τρία χρόνια πολλά άλλαξαν στην καθημερινότητά μας!

Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά παραμένει σταθερή, ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη. Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την παιδική δίψα για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

Με πίστη ότι η επόμενη μέρα θα είναι πιο φωτεινή και η χαρά των Χριστουγέννων θα πρέπει να κρατήσει την αξία της στις παιδικές καρδιές, το Νομικό Πρόσωπο προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν τη μαγεία αυτών των Χριστουγέννων ζωντανά, είτε μέσα από τις πολλές και ποικίλες χριστουγεννιάτικες δράσεις που διοργανώνει, είτε ταξιδεύοντας με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που για δεύτερη φορά έρχεται στο Δήμο μας, στους δρόμους και τις πλατείες των Μολάων, της Πλύτρας, της Μονεμβασίας και της Νεάπολης!

Πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επιτυχία κάθε δράσης, κρύβεται στη συμμετοχή και συνεργασία όλων των φορέων και γι αυτό ευχαριστούμε θερμά τις κοινότητες, τους Πολιτιστικούς, Φιλανθρωπικούς, Εμπορικούς, Αθλητικούς φορείς και τις Φιλαρμονικές μας, για την έμπρακτη βοήθειά τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων!

Αυτά τα Χριστούγεννα ευχόμαστε να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται, τη ζωή που τους αξίζει!

Γιατί…… τα Χριστούγεννα δεν είναι εποχή…… είναι συναίσθημα….. και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας μια “Φάτνη αγάπης”!»

  • Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Μονεμβασίας

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις