ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πρόσφατα πως είναι ερωτευμένος, ενώ βίντεο που κυκλοφόρησαν από νυχτερινή του έξοδο, «πρόδωσαν» το όνομα της νέας του αγαπημένης.

Ωστόσο, ο νικητής του Survivor 2017, αποφάσισε να επιβεβαιώσει από μόνος του όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Το συγκεκριμένο κλιπ είχε δημοσιεύσει πρώτα στον λογαριασμό της η Δήμητρα Βαμβακούση κι εκείνος το αναδημοσίευσε, μη θέλοντας πλέον να κρύβει τον έρωτά του.

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση απολαμβάνουν τον έρωτά τους
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διασκέδασε τις προάλλες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μαζί του ήταν, η νέα του σύντροφος.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντάνος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η 27χρονη αθλήτρια, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις