Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, ένωσαν τις ζωές τους το 2019 με πολιτικό γάμο, στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, και έκτοτε ζουν ευτυχισμένα, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους υπέροχη οικογένεια.

Όπως αναφέρει το bovary.gr, o επίσημος γάμος τους πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020 και μάλιστα η τελετή αποτέλεσε ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα του Σεντ Μόριτζ, με τους καλεσμένους να ανέρχονται περίπου στους 500.

https://www.instagram.com/p/CHsh_xTHZ_F

Ο καρπός του έρωτά τους, ο δύο ετών πλέον ξανθός άγγελος, με τα σγουρά κατάξανθα μαλλιά έχει πάρει το όνομα «Φίλιππος» τιμώντας έτσι το όνομα του αείμνηστου παππού του.

Σταύρος Νιάρχος: Η σπάνια φωτογραφία του γιου του -Κατάξανθος με μακριά σγουρά μαλλιά

Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του ζεύγους με τις κοινές εμφανίσεις τους να ενθουσιάζουν αφού λάμπουν ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Όσο για τον μικρό Φίλιππο Νιάρχο; Οι γονείς του φροντίζουν να κρατούν σε απόσταση τα αδιάκριτα βλέμματα, αυτή τη φορά όμως η μητέρα του, Ντάσα Ζούκοβα, προχώρησε σε μία διακριτική δημοσιεύση στο προφίλ της στο Instagram αποδεικνύοντας πως, ο 2 ετών γιος της είναι πανέμορφος και πολύ γλυκός.

Στη σπάνια φωτογραφία φαίνεται ο μικρός Φίλιππος να έχει πλάτη στον φακό και να κρατά μια κόκκινη κάρτα με τα μικροσκοπικά του χεράκια η οποία γράφει «Μαμα»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις