ΤΡΙΠΟΛΗ. Την πρόταση της δημοτικής αρχής για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, το μεσημέρι της Τρίτης (7/2/2023).

Η πρόταση θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού τόνισε ότι το «μότο» των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι «Η Τρίπολη πλημμυρίζει με χρώμα και μουσική».

Την Τσικνοπέμπτη σχεδιάζεται ένα γλέντι στην πλατεία Πετρινού, με συμμετοχή όλων των καταστημάτων της πλατείας, με τη Rosa Banda, από τις 2.00 το μεσημέρι. Θα συμμετέχουν και τα χορευτικά σωματεία της πόλης.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση η οποία θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι από το Πνευματικό Κέντρο. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο 2713 600420 δηλώνονται τα γκρουπ της καρναβαλικής παρέλασης.

Την ίδια μέρα, στην πλατεία Άρεως, θα πραγματοποιηθεί το Colour Day. Θα είναι μια γιορτή γεμάτη χρώμα, μουσική και με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη.

Την Καθαρά Δευτέρα, στην Αγία Τριάδα, θα πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα, από τις 12.00 το μεσημέρι, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις