ΕΛΛΑΔΑ. Η νέα φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1, η Μάγισσα που θα προβληθεί τελικά από τον Σεπτέμβριο του 2023, ξεκίνησε γυρίσματα.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν ήδη βάλει τα θεμέλια της νέας τους παραγωγής που θα μας πάει πίσω στο 1818. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, για τις ανάγκες της σειράς έχει κατασκευαστεί ένας πύργος στα Σπάτα όπου θα λαμβάνει χώρα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων. Όπως είναι γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Ελένη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες υποδύονται ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροιλός σύμφωνα με το TV 24.

Η υπόθεση

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση.

Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις