ΣΠΑΡΤΗ. Με την 8η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη επανέρχεται στο πολιτιστικό προσκήνιο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια με τις απαγορεύσεις που επέβαλε η αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 (20:00) στο Κέντρο «ΚΕΦΑΛΑΡΙ» του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

Κλείσε τραπέζι (2731025404)

Όπως είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια πριν την πανδημία η Γιορτή θα είναι ελεύθερη χωρίς προσκλήσεις. Κάθε παρέα θα παραγγείλει το μενού που επιθυμεί και θα πληρώσει το κατάστημα εστίασης για ό,τι κατανάλωσε.

Καλό είναι όσοι είναι αποφασισμένοι να έλθουν στην όμορφη και κεφάτη βραδιά μας να κρατήσουν εκ των προτέρων τραπέζι στο τηλέφωνο του καταστήματος 2731025404.

Ο Σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν μουσικό πρόγραμμα με τα αξέχαστα τραγούδια του λαϊκού μας βάρδου, που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει η λαϊκή μας ορχήστρα αποτελούμενη από τους Φώτη Κωστάκη, Στράτη Τριανταφυλλόπουλο, Ηλέκτρα Βλαχονικολού στο τραγούδι, ενώ παίζουν ο Κώστας Βεργυρής- μπουζούκι, ο Τέλης Νικολόπουλος-πλήκτρα και ο Νίκος Σταματάκος-κρουστά.

«Καλούνται όλα τα Μέλη του Συλλόγου και οι Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη να παραστούν στην 8η Γιορτή του αξέχαστου τραγουδιστή, να χαρούν, τραγουδήσουν και να χορέψουν, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην καταξιωμένη πολιτιστική του πορεία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις