ΣΠΑΡΤΗ. Ωραία ιδέα:

  • Ανοιχτό Θεατρικό Εργαστήρι, με τον Δημήτρη Αγορά,

διοργανώνει,

  • η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (Ε.Θ.Ο.Λ),
  • από Πέμπτη 18 Μαΐου έως και Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023,
  • στη Σπάρτη.
  • Το Εργαστήριο θα υλοποιείται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή για 2 ώρες (14 συναντήσεις), σε ώρες που θα προσαρμοστούν με βάση τους συμμετέχοντες και θα ανακοινωθούν.

Οι εργασίες του… Θεατρικού Εργαστηριού

Στο εργαστήρι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με σωματικές, φωνητικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς, ανάλυση θεατρικών κειμένων και ασκήσεις που βοηθούν να αναπτυχθούν όλες οι θεατρικές δεξιότητες.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα (15/5)

Για δηλώσεις συμμετοχής, πάρε τηλέφωνο στο 6985886355 (Χρήστος Ασλιχανίδης) και στο 6982092293 (Κουντάνης Παναγιώτης) μέχρι Δευτέρα 15 Μαΐου.

  • Θες να γνωρίσεις τον σκηνοθέτη; Συνάντηση την Παρασκευή 12 Μαΐου, Τριακοσίων 32

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αγορά, στη συνάντηση, την Παρασκευή 12 Μαΐου (18:00), στον χώρο της ΕΘΟΛ, Τριακοσίων 32, στη Σπάρτη.

  • Ποιος είναι ο Δημήτρη Αγοράς;

Ο Δημήτρης Αγοράς είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της Σχολής τού Βασίλη Διαμαντόπουλου ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στην Νίκη Τριανταφυλλίδη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της μεθόδου ACTORS STUDIO από τον Ανδρέα Μανωλικάκη. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές (Κόκκινος κύκλος, Για την Άννα, Ίχνη, Οι μάγισσες της Σμύρνης κλπ) καθώς και σε πολλές θεατρικές παραγωγές (Νόρα: Το σπίτι της κούκλας, Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, Εκτός Ελέγχου, Πινόκιο, Δον Κιχώτης κλπ).

Είναι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Κινητήρας. Τα τελευταία χρόνια διασκεύασε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στα κόμικ του Αρκά για 7 θεατρικές σεζόν γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Διδάσκει σε θεατρικές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια. Με την ΕΘΟΛ είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις