ΜΥΣΤΡΑΣ. «Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους Συνδημότες», απευθύνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Δήμου Σπάρτης, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των Παλαιολογείων 2023.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Επετείου,

  • η Ευανθία Ρεµπούτσικα θα μας ταξιδέψει μουσικά σε
  • «Μια βραδιά στην Πόλη»,
  • την Παρασκευή 26 Μαΐου, (21:30)
  • στον Αρχαιολογικό Χώρο Μυστρά.

Όπως ειπώθηκε «µε τις πολυαγαπηµένες της µελωδίες θα µας µεταφέρει από τους πολυσύχναστους δρόµους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Βοσπόρου»

Ξεχωριστές νότες που αγγίζουν την ψυχή και την καρδιά, χρώματα και αρώματα με φόντο έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου.

Η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά» και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες».

  • Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για όλους, ενώ περίπου από τις 8:00 μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 26/5, στο χώρο που γίνεται το πανηγύρι του Μυστρά, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα υπάρχει πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο μέχρι την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει ισάριθμα δρομολόγια προκειμένου να μεταφέρει τους θεατές ξανά στο σημείο που τους παρέλαβε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις