ΛΑΚΩΝΙΑ. Το ICC - International Chamber of Commerce - Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδας δημιούργησε τομέα μόδας - σχεδίου - fashion marketing, για να συμβάλλει ουσιαστικά και πρωτοποριακά στην ανάπτυξη του κλάδου και στην ανάδειξη και διεθνή δικτύωση Ελληνίδων και Ελλήνων δημιουργών (δεδομένου ότι το ICC έχει παρουσία σε πάνω από 100 κράτη)!

  1. Στόχος του cluster (τομέα) είναι να συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου του design και της μόδας, την οργάνωση, την εξωστρέφεια, την προβολή και τη διεθνή δικτύωση των Ελληνίδων δημιουργών. Στους «δημιουργούς» συμπεριλαμβάνονται εκτός από ρούχα, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα.
  2. Η 1η εκδήλωση όπου θα γίνει η παρουσίαση αυτής της πρωτοβουλίας του ICC Ελλάδας θα είναι ένα Σαββατοκύριακο τον Οκτώβριο στο ξενοδοχείο Kinsterna στη Μονεμβασιά. Μια ιδέα της Ευθυμίας Περδικογιάννη η οποία αναλαμβάνει και την όλη διοργάνωση.
  3. Θα επιδιωχθούν συνεργασίες με την ένωση σχεδιαστών και με το Athens Fashion Week και NGFI, καθώς και συνεργασίες με περιοδικά και σχολές μόδας
  4. Καταγραφή όλων των designers και Οίκων Μόδας!
  5. Διοργάνωση σεμιναρίων πάνω σε θέματα business planning, νομικών πλαισίων και διατάξεων, marketing, βιωσιμότητας και ανακύκλωσης υλικών και ethical fashion.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις