ΣΠΑΡΤΗ. Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου “Δωρικόν” στη Σπάρτη, η παρουσίαση του βιβλίου “Η Κραυγή του Φεγγαριού” του συγγραφέα (Θεοδωρή Δεύτου Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη). Στο συγκεκριμένο βιβλίο, ο συγγραφέας μας αφηγείται μια συγκλονιστική, πραγματική ιστορία, που συνέβη στην Μάνη πριν από τριάντα περίπου χρόνια, όπως την βίωσε εκείνος όταν υπηρετούσε ως πρωτοδιόριστος καθηγητής Μαθηματικών στην περιοχή.

Η εκδήλωση, που είχε μεγάλη συμμετοχή, διοργανώθηκε από την Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας οι Σπάρτιάτισσες.

Προλόγισε η κ. Nτία Τζανετέα

Τον συγγραφέα προλόγισε η κ. Nτία Τζανετέα - Φιλόλογος, πρ. Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, για το βιβλίο μίλησε ο κ. Χάρης Βασιλάκος - Φιλόλογος, Συγγραφέας ενώ αποσπάσματα διάβασε η κ. Μυρτώ Βλάχου - Φιλόλογος Βυζαντινολόγος - μέλος της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι Σπαρτιάτισσε. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαρίνα Αραπάκου, Πρόεδρος της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας "Οι Σπαρτιάτισσες" .

Την παρουσίαση πλαισίωσαν μουσικά οι κ. Κ.Μαρινάκος και Κ.Κακούρος (κιθάρα και μπουζούκι).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι Σπαρτιάτισσες, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία, τον συγγραφέα κ. Δεύκτο, τους ομιλητές, τους μουσικούς, το Βιβλιοπωλείο Δωρικόν, και το αναγνωστικό κοινό της Σπάρτης που αγκάλιασε την εκδήλωση και μας τίμησε με την παρουσία του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις