ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Ο γάμος της γνωστής δικηγόρου Έλλης Ρουμπάκου και του επιχειρηματία Παναγιώτη Βαμβαλή στη μαγευτική Μονεμβασιά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα των ημερών.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά το γάμο του βάφτισε και τον μονάκριβο γιο του Αγαμέμνωνα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο πανέμορφο Γύθειο, τόπο καταγωγής της νύφης.

Όπως γράφει το gossip-tv.gr, η δικηγόρος Έλλη Ρουμπάκου επέλεξε νυφικό της παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας «Celia Kritharioti», ενώ ο γαμπρός φορούσε δημιουργία του οίκου «Giannetos».

Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία πλήθους συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να ευχηθούν στον νεοφώτιστο Αγαμέμνωνα αλλά και στους νεόνυμφους, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα «Εσπερίδες» στην Μονεμβασιά.

Ανάμεσα στους δεκάδες καλεσμένους ήταν και η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με τον CEO της «Beautiful People» Pr Events, Χάρη Σιανίδη. Το κέφι απογείωσαν οι τραγουδιστές - φίλοι του ζευγαριού, Στέλλα Κονιτοπούλου και Κώστας Δόξας, με τις διαχρονικές επιτυχίες τους.

Το ζευγάρι που όλο το βράδυ έλαμπε από ευτυχία, ευχαρίστησε συγκινημένο όλους εκείνους που το τίμησαν στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του.

Δείτε φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις