Όπως η καλή μέρα έτσι και η κακή από το πρωί φαίνεται και το αυτό συνέβη στην περίπτωση του 23χρονου Νίκου από την Αθήνα, για τον οποίο η πρώτη εντύπωση στο ραντεβού του στο First Dates το βράδυ της Τρίτης (27/6) στο Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αρκετή για να ρίξει άκυρο στη συνοδό του.

Όπως καθόταν λοιπόν ήρεμος, ευδιάθετος και αμέριμνος απολαμβάνοντας το ποτό του και περιμένοντας το ιδανικό του ταίρι στο εστιατόριο της αγάπης, η άφιξη της Όλγας έμελλε να τον… κοκαλώσει. «Καθόλου δεν μου άρεσε! Δηλαδή είδα κάτι που δεν περίμενα ποτέ! Εντάξει, λέω αρχικά πως μπορεί να μπήκε με έναν παραπάνω ενθουσιασμό» παραδέχθηκε, αμέσως, ο Νίκος στην κάμερα του First Dates.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή με κορόιδευε! Δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως εννοούσε αυτά που μου έλεγε» πρόσθεσε ακόμα ο παίκτης του First Dates για την Όλγα που είχε συμμετάσχει στα Πελοποννησιακά καλλιστεία, από τα οποία δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι, αλλά της απένειμαν τον τίτλο Μις Λουτράκι.

Βέβαια, η παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης συνέχισε απτόητη και με πλήρη αυτοπεποίθηση να προσπαθεί να δημιουργήσει όμορφο κλίμα ανάμεσα στους δυο, αλλά μάταια. «Ζαλίστηκα με όλα αυτά που μου είπε! Δεν κατάλαβα καθόλου τι έγινε με την Όλγα. Το μόνο που κατάλαβα στην αρχή ήταν όταν ανταλλάξαμε τα ονόματα μας. Μέχρι εκεί. Μετά δεν κατάλαβα καμία συζήτηση και παρακαλούσα να φύγει» παραδέχθηκε ο Γιάννης.

«Ούτε η εμφάνιση με εντυπωσίασε αλλά πίστεψα ότι, κάνοντας μια συζήτηση μπορεί να γίνει κάτι για να συνεχίσει, να δω μια θετική πλευρά. Αλλά έψαχνα, έψαχνα μα δεν άντεξα άλλο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του First Dates για να συμπληρώσει απηυδισμένος πως «Πραγματικά σκεφτόμουν μια λύση που μπορεί να βρεθεί. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι κάτι θα πάει θετικά αλλά δεν γινόταν με τίποτα αυτό».

Η Όλγα τώρα δεν πήγε μόνη της στο εστιατόριο του First Dates, αλλά με την αδελφή της την Ελένη, με την οποία είναι εντελώς αντίθετες, ως χαρακτήρες, μεταξύ τους.

Την ώρα που το ραντεβού της Όλγας με τον Νίκο όδευε σε… Βατερλώ το ίδιο γινόταν και με εκείνο της Έλενας με τον Γιώργο. Μάλιστα, η Έλενα έδειξε με τον τρόπο της ότι θα προτιμούσε να βγει ραντεβού τον Νίκο, που βγήκε η αδελφή της και το ζήτησε και εκείνος.

Το ίδιο συνέβη και στον Γιώργο, ο οποίος δε δίστασε να πει ότι θα προτιμούσε να είχε κάνει το date με την Όλγα, – με την οποία όπως αποκάλυψε η παίκτρια – είχαν μιλήσει στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις