ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ. Με μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση για τα παιδιά ανοίγει τις πύλες του το φετινό καλοκαίρι το Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη, εγκαινιάζοντας τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ευρώτα.

  • «Αίσωπος: Ο Μεγάλος Παραμυθάς»

Ειδικότερα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου ανεβάζει την παράσταση «Αίσωπος: Ο Μεγάλος Παραμυθάς». Μια κωμική και πρωτότυπη παράσταση, βασισμένη στους αγαπημένους μύθους του Αισώπου, του μεγαλύτερου παιδικού παραμυθά, που έγραψε και σκηνοθέτησε η Κέλλυ Σταμουλάκη.

Ακολουθούμε τον Αίσωπο και ζωντανεύουμε με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες που έχουν ειπωθεί, όπως «ο ψεύτης βοσκός», «η κότα με τα χρυσά αυγά», «η αλεπού και το κοράκι», «ο λαγός και η χελώνα», «ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας», «ο λύκος και τ’ αρνάκι», «η αλεπού και τα τυριά» και άλλα.

«Αίσωπος: Ο μεγάλος παραμυθάς», είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράσταση. Είναι μια θεατρική εμπειρία που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα και η κριτική σκέψη.

Μέσα από ελκυστικές ιστορίες και κωμικά περιστατικά, σκηνικές εκπλήξεις και συναρπαστικές μουσικές, ο Αίσωπος, ο μεγαλύτερος παιδικός αφηγητής, παρέχει μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς θεατές.

Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 21:00 στο Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη - Είσοδος ελεύθερη

  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάκης Βαμβακίδης, Περικλής Τσαμαντάνης, Πέτρος Γρύλλος, Βίκυ Νικολάου, Νικολέτα Καζάκη.
  • Συντελεστές: Κείμενο-σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, σκηνικά-ζωγραφική Έλενας Αθανασιάδου, κοστούμια Μάριου Καραβασίλη, μουσική Ελένης Καρβέλη, χορογραφίες Άννας Μάγκου, φωτισμός Γιώργου Βαζαίου, ενορχήστρωση Σπύρου Παζιώτη, κατασκευή σκηνικού από τον Sotir Serjanis. Βοηθοί σκηνοθέτη οι Νικολέτα Καζάκη και Εύα Λοβέρδου. Στην οργάνωση παραγωγής η Αιμιλία Βαλή. Στην καλλιτεχνική διεύθυνση η Κέλλυ Σταμουλάκη. Παραγωγή: Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις