Από την αρχή του ραντεβού τους το βράδυ της Πέμπτης (29/6) στο First Dates, το ριάλιτι αγάπης του Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Αντώνη κινήθηκε γύρω θέματα που είχαν να κάνουν με την οικογένεια.

Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε αμέσως μόλις είδε το ραντεβού της και δεν το έκρυψε σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Η 21χρονη κοπέλα ρώτησε τον 26χρονο άντρα από το Ρέθυμνο: «Έχεις σκεφτεί αργότερα να προχώραγες σε γάμο, να κάνεις οικογένεια… ή περιμένεις να πας σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία;», με εκείνον να απαντάει: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία».

«Κοίτα, εγώ ας πούμε θα ήθελα σε μικρή ηλικία και να παντρευτώ και να κάνω παιδί» πρόσθεσε η 21χρονη.

«Δεν είμαι ακόμα στη φάση αυτή», συνέχισε ο Αντώνης, ο οποίος φάνηκε να παθαίνει ένα μικρό σοκ. «Έλα ρε και σε αυτή την ηλικία; Δηλαδή πότε περιμένεις;», ρώτησε η Κατερίνα. «26 είμαι, δεν είμαι και…», συμπλήρωσε ο νεαρός.

«Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα γάμου, οικογένειας, παιδιών έχουμε πάει πολύ μακριά, δεν υπήρξε πολύ focus… κάπου μου τα χάλασε λίγο εκεί. Αλλά δεν πειράζει, έχω τον τρόπο μου να πείσω και να κάνω τα πάντα», σχολίασε η Κατερίνα στην κάμερα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις