ΕΛΛΑΔΑ. Δηλώσεις στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών έκανε ο γνωστός τράπερ Mente Fuerte, με αφορμή την κοινή συναυλία που πραγματοποίησε με τον Αντώνη Ρέμο.

"Δεν ξέρω αν είμαι το καλό παιδί της τραπ μουσικής. Έτσι μπορεί να λένε. Αλλά όπως λέει και ο Αντώνης Ρέμος, "μέχρι σήμερα". Συνέχεια ακούω αρνητική κριτική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το αντιμετωπίζω με βαθιές ανάσες και χαμόγελο. Έχω δει διάφορες χαζομάρες κατά καιρούς, αλλά δεν δίνω σημασία, ο κόσμος είναι για να λέει, και καλά και κακά", ανέφερε ο καλλιτέχνης, σχετικά με το "όνομα" που έχει στον χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, ο Mente Fuerte διέψευσε όσα γράφονται κατά καιρούς για τον ίδιο. "Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για τη προσωπική μου ζωή", είπε.

Ενώ σε ερώτηση για τη... Μύκονο, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο, δεν σκοπεύω να πάω, άμα τύχει να πάω κάποια στιγμή, θα πάω. Αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live θα πάω. Αλλιώς δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Προτιμώ το Γύθειο. Έχεις πάει ποτέ στο Γύθειο; Πολύ ωραίο".

Δείτε τις δηλώσεις του Mente Fuerte

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις