Είμαι η Γιώτα, 30 ετών και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι για την εμπειρία, αλλά και για ότι προκύψει. Είναι μια ευκαιρία. Για εμένα ο έρωτας είναι να λες σ’ αγαπάω και να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα γι’ αυτό τον άνθρωπο, να πέσεις στη φωτιά. Πιστεύω ότι στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολη η σχέση γενικότερα γιατί έχουμε εύκολες επιλογές. Γι’ αυτό και έχουν φωτιά τα dating, οι πλατφόρμες γνωριμίας. Θεωρώ ότι θα πάμε σιγά σιγά στη φάση προξενιά και ήδη έχει ξεκινήσει αυτό», είπε η νεαρή κοπέλα, νοσηλεύτρια σε οίκο ευγηρίας, που πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο First Dates.

Η ίδια όπως δήλωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/7) στο ριάλιτι αγάπης του Star Channel προτιμά τους μελαχρινούς και τους ψηλούς, να έχουν ένα εκτόπισμα, «να λες ότι έχω άντρα» σημείωσε χαρακτηριστικά και όπως πρόσθεσε κοιτάζει την εξωτερική εμφάνιση και όποιος λέει το αντίθετο λέει ψέματα.

Μιλώντας για τη δική της εξωτερική εικόνα τόνισε πως το δυνατό της σημείο είναι τα οπίσθιά της μιας και έχει ακούσει…πολλά σχόλια κατά καιρούς!

«Το δυνατό μου σημείο είναι ο ποπός… έχω ακούσει πολλά ωραία σχόλια», είπε η 30χρονη Σαλονικιά, αφήνοντας τη Ζενεβιέβ Μαζαρί με ανοιχτό το στόμα.

Ο συνοδός της ήταν ο 30χρονος Τάσος. «Μου αρέσει το φλερτ παλιάς κοπής, να μη φοβάται ο άλλος να πάει να μιλήσει σε μία κοπέλα. Ο έρωτας είναι κορόνα-γράμματα το τι θα σου έρθει, θα δείξει. Επειδή είμαι και 30 χρονών, ψάχνω κάτι σοβαρό και σταθερό», δήλωσε ο παίκτης μπαίνοντας στο εστιατόριο του First Dates.

«Τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει σε μια σχέση;» ήταν η κρίσιμη ερώτηση του Τάσου στην Γιώτα που έφερε την μετέπειτα αποκάλυψη «Να μου λες σήμερα αυτό και αύριο να μου λες άλλα. Ή να πηγαίνουμε κάπου μαζί και στην πορεία χωρίς να με ενημερώσεις να αλλάζουν τα πλάνα. Άμα αλλάξουν τα πλάνα σου πες “μου κούκλα μου μου τελείωσε”» και η τελευταία σπόντα είχε αποδέκτη καθώς η Γιώτα όπως φανέρωσε στη συνέχεια είχε… καεί και φυσούσε και το γιαούρτι πλέον.

Η πιο μεγάλη σχέση της Γιώτας ήταν πέντε χρόνια και όπως αποκάλυψε «ήταν εξ’ αποστάσεως, με έφαγαν τα δρομολόγια πήγαινε-έλα. Απλά το παιδί ήταν των παραδόσεων, δηλαδή είπε να αρραβωνιαστεί την συν-κουμπάρα. Ο κουμπάρος τη κουμπάρα τρεις φορές την εβδομάδα, οπότε σου λέει…ας μην μείνουμε μόνο εκεί ας τηρήσουμε και το έθιμο και την αρραβωνιάστηκε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις