ΜΑΝΗ. «Ξεσηκώνει» με το τραγούδι της σε θαλασσινούς χορούς. Το όνομα και η χαρακτηριστική φωνή της Στέλλας Κονιτοπούλου είναι συνυφασμένα με το παραδοσιακό και νησιώτικο ελληνικό τραγούδι. Με πλούσια προσωπική δισκογραφία και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, δημιουργεί κάθε φορά ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Πάμε λοιπόν να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη χρώματα και μνήμες από Ελλάδα, να χορέψουμε και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σε ένα αυθεντικό νησιώτικο γλέντι, στον Κότρωνα του δήμου Ανατολικής Μάνης με ώρα έναρξης: 21:30.

Η συναυλία υλοποιείται από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης στο πλαίσιο του Υποέργου 1: Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Manifest» της Πράξης «Διοργάνωση εκδηλώσεων Manifest» με Κωδικό ΟΠΣ 5168465, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις