ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μια διαφορετική και… κινηματογραφική πρόταση γάμου επέλεξε να κάνει ένας άνδρας στη σύντροφό του σε θερινό σινεμά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στο θερινό σινεμά Σινέ Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη όταν η νεαρή Μαριάννα θέλησε να δει μια ταινία. Ωστόσο, τα «προσεχώς» έκρυβαν μια έκπληξη που θα άλλαζε τη ζωή της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αντί για τα «προσεχώς» εμφανίστηκε στην οθόνη και στο βίντεο που προβλήθηκε ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος, που ζητούσε το χέρι της κοπέλας από τους γονείς της… έπειτα εμφανίστηκε μπροστά της με μία ανθοδέσμη, γονάτισε και της έκανε εν μέσω χειροκροτημάτων την πρόταση γάμου.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαριάννα μίλησαν στην ΕΡΤ για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, το πώς σχεδιάστηκε η πρόταση γάμου, το άγχος, αλλά και το αρχικό «σοκ» της κοπέλας.

«Με τη βοήθεια ενός φίλου μου τραβήξαμε ένα βίντεο, όπου πήγα στον πατέρα της Μαριάννας και του ζήτησα το χέρι της, μου το έδωσε με πολλή χαρά, πήγα και στη μητέρα της και έγινε το ίδιο. Στη συνέχεια πήγα στο σινέ Πανόραμα. Στην πράξη βέβαια ήταν ακόμη 50 άτομα εκεί και ήμουν με την ανθοδέσμη αγχωμένος και δεν ήξερα τι να κάνω. Ένας κύριος εκεί με βοήθησε πολύ. Μπήκα μέσα και η Μαριάννα έτρεμε σαν το ψάρι. Σαν ιδέα σκεφτόμουν ή αυτό ή να κάνω την πρόταση σε κάποιο ταξίδι όπου θα είμαστε οι δύο μας, αλλά λέω καλύτερα κάτι πιο δύσκολο. Ήταν γεμάτος ο κινηματογράφος και αυτό ήταν δύσκολο, αλλά όταν μπήκα δεν κατάλαβα τίποτα, μέχρι να μπω είχα άγχος» ανέφερε ο Κωνσταντίνος.

Από την πλευρά της η Μαριάννα ανέφερε πώς βρέθηκε στον κινηματογράφο ανυποψίαστη, ενώ στη συνέχεια έπαθε σοκ βλέποντας τον σύντροφό της στην οθόνη.

«Είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα καν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να τρέμει στα πλευρά! Βλέπω ξαφνικά τον Κώστα στην οθόνη και λέω φάρσα μου κάνει πάλι. Μετά τον βλέπω μπροστά μου με την ανθοδέσμη, αγχωμένοι και οι δύο, δε θυμάμαι αν με ρώτησε καν, απάντησα ίσως μόνη μου ναι. Δεν άκουσα καν… Με πήρε τηλέφωνο η φίλη μου να πάμε θερινό σινεμά. Παίζουν τα διαφημιστικά και ακούω τον κόσμο, όταν έπαιζε το σποτάκι του Κώστα, να λέει “καινούρια διαφήμιση είναι αυτή;” Κι εγώ είχα πάθει σοκ δεν το περίμενα καθόλου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις