ΙΝΔΙΑ. Πατρινή μελαχρινή καλλονή παντρεύτηκε τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά στην Ινδία. Ο λόγος για τη βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού του 2017 και δασκάλα χορού Άνδρια Παναγιωτοπούλου και τον διάσημο Ινδό ηθοποιό Manit Joura.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η ίδια θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή έγινε σε στενό κύκλο στην Ινδία, στις αρχές Ιουλίου, και απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και κυρίως τους «Times» της Βομβάης.

Η Άνδρια Παναγιωτοπούλου από το 2013 αποτελεί μέλος της 1ης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα και είναι διπλωματούχος απόφοιτή της, αναγνωρισμένη από το CID της UNESCO, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλα τα Bollywood & Multicultural Dance Festivals της 1ης Ακαδημίας Bollywood και για πολλά χρόνια δίδασκε Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα.

Ο γάμος στην Ινδία

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα σε εφημερίδα της Ινδίας, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2023, όμως ο πατέρας του ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε να τον επισπεύσουν.

Ο Ινδός ηθοποιός κρατούσε ένα σπαθί 108 ετών στην τελετή, το οποίο ανήκει στην οικογένειά του κι έχει χαραγμένα πάνω του μόνο ανδρικά ονόματα, στο οποίο πρόσθεσε το όνομα της Άνδριας, κάνοντάς τη την πρώτη γυναίκα που αναγράφεται εκεί! Πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται και ακόμα ένας γάμος στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ελληνική παράδοση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις