ΕΛΛΑΔΑ. Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Φρουραχείο Αθηνών για να πάρει το χαρτί της απαλλαγής από τον στρατό, φορώντας μίνι φουστάνι και λέγοντας χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε: «Ερντογάν έλα αν τολμάς». O Youtuber μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα» τόσο για αυτή του την απόφαση, όσο και τα ρούχα με τα οποία επέλεξε να πάει και να πάρει Ι5.

Δείτε το βίντεο που είχε προκαλέσει σάλο:

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» φόρεσε ένα χακί μπλουζάκι που παραπέμπει σε στολή φαντάρου, για να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής.

«Με βλέπετε με τα στρατιωτικά να μην έχετε παράπονο. Δεν λέω μου πάνε, αλλά δεν θα θυσιάσω και έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στον στρατό. Έβαλα αυτά τα ρούχα γιατί είναι το στυλ μου, έτσι ντύνομαι είτε για να πάω μια βόλτα είτε για να πάω σε έναν φίλο μου είτε ακόμη για να πάω και στον στρατό. Είναι απλά ύφασμα, δεν έχει κάποια ιδιάιτερη ουσία. Έχω ξαναπάρει αναβολή, αυτή είναι η τελειωτική μου για να πάρω το Ι5 και να τελειώνω με αυτό το κεφάλαιο του στρατού, το οποίο το σιχαίνομαι», ανέφερε αρχικά ο Κανέλλος και πρόσθεσε πως δεν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει την εμφάνισή του για να παροσιαστεί.

«Πάρα πολύ το σιχαίνομαι δεν το μπορώ. Είναι κάτι που με αγχώνει όπως και πολλά παιδιά εκεί έξω. Το πήρα και όλα καλά. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε ένα τόσο κλειστό χώρο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα. Και η ψυχίατρός μου όταν είχα πάει μου είπε ότι οι λόγοι που δεν θες να πας είναι απόλυτα λογικοί. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να ακολουθήσω τόσο αυστηρούς κανόνες. Δεν μπορώ να αλλάξω την εμφάνισή μου, να βγάλω τα νύχια μου, να αλλάξω τα μαλλιά μου, να μη φοράω ό,τι θέλω. Χάνω την ταυτότητα μου και δεν είναι κάτι το οποίο είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω στον βωμό της πατρίδας, όπου με βλέπει ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας» πρόσθεσε ο Youtuber. Το χειρότερο σχόλιο ήταν να «πάω να κάνω το χρέος μου» είπε ο Κανέλλος. «Δεν χρωστάω σε τίποτα και σε κανέναν, δεν θα πάω να υπηρετήσω μια χώρα, η οποία δεν υπηρετεί τους πολίτες της» είπε.

«Ο στρατός θα έπρεπε, αν θέλουμε να λεγόμαστε ελεύθερη χώρα να μην είναι υποχρεωτικός και επί πληρωμή κατέληξε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις