ΣΠΑΡΤΗ. Η μπάντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1 και στη συνέχεια από τις sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται για πρώτη φορά στη Σπάρτη, στο πολυαγαπημένο RETRO MUSIC BAR, τη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου!

Κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ

Ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρων Τσουράπης και ο Στέλιος Φράγκους, που συναντήθηκαν για πρώτη το 2020 ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου “καπετάνιου” και μέντορα Νίκου Πορτοκάλογλου, μας συστήθηκαν την περασμένη χρονιά ως μπάντα και πλέον ταξιδεύουν την Ελλάδα με το κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ.

Καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις

Οι Μωζάικ έρχονται με φόρα και διάθεση, με ένα setlist - “μωσαϊκό” όπου indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, balkan και παραδοσιακά, Duran Duran και Ξυλούρης, 50Cent και ρεμπέτικο συνδυάζονται μέσα από καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις και τα φωνητικά του Βύρωνα Τσουράπη, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Φραγκούς που εκτελούν και χρέη frontman.

Ελεύθερη είσοδος

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Λάμπης, ο Θανάσης, ο Βύρωνας και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, μας υποδέχονται στο Retro Music Bar στη Σπάρτη! Την Παρασκευή ο Νίκος Πορτοκάλογλου ζηλεύει τη Σπάρτη! Είσοδος ελεύθερη!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις