ΚΟΣΜΟΣ. Για την Chloe Domont, το Fair Play ήταν ένα είδος εξορκισμού. «Ήταν μια ιστορία που έκαιγε μέσα μου και μια ιστορία που δεν μπορούσα να μην πω», είπε η σκηνοθέτης στο Netflix σε μια συνέντευξη που δόθηκε νωρίτερα φέτος. «Ήθελα να υπολογίσω κάποια άλυτα συναισθήματα που είχα στο παρελθόν, συγκεκριμένα να βγαίνω με άνδρες που ένιωθα ότι απειλούνταν είτε από τη φιλοδοξία μου είτε από κάποια μικρά επιτεύγματα». Η ταινία είναι ο τρόπος της Domont να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Αυτή η δυναμική δεν πρέπει πλέον να ομαλοποιείται», είπε.

Στην πραγματικότητα, το Fair Play οδηγεί αυτές τις δυναμικές στο πιο ακραίο συμπέρασμα: μια τεταμένη και συναισθηματική βόλτα συγκίνησης που δοκιμάζει τον πυρήνα της σχέσης ενός νεαρού ζευγαριού.

Τι αφορά το Fair Play;

Το Fair Play επικεντρώνεται γύρω από την Emily (Phoebe Dynevor) και τον Luke (Alden Ehrenreich), ένα ζευγάρι οικονομικών αναλυτών που εμπλέκονται σε μια σχέση που απαγορεύεται από τον κοινό τους εργοδότη. Αλλά όταν ένας από αυτούς παίρνει μια απροσδόκητη προαγωγή, η σχέση τους ωθείται στο χείλος του γκρεμού, απειλώντας να διαλυθεί πολύ περισσότερο από τον πρόσφατο αρραβώνα τους.

Είναι μια αλλαγή τόσο για τον Alden Ehrenreich όσο και για την Phoebe Dynevor, που είναι περισσότερο γνωστοί για το ρόλο ενός νεαρού Han Solo στο Solo: A Star Wars Story και την πρωτοεμφανιζόμενη στο Regency, Daphne Bridgerton στο Bridgerton, αντίστοιχα. Αλλά για τη Domont, αυτό ήταν μια πρόκληση. «Όταν συναντήθηκα με το κάστ για τη διανομή των χαρακτήρων τους ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ιδανικοί γι αυτούς τους ρόλους», είπε η Domont. «Είναι απίστευτα δυνατοί, ευέλικτοι ηθοποιοί που μπορούν να κάνουν τα πάντα. Και επίσης αυτό που με ενθουσίασε ήταν ότι δεν είχαν ξανακάνει κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να κάνω καστ ενάντια στον τύπο».

Ποιο είναι στο καστ του Fair Play;

Οι Dynevor και Ehrenreich συνοδεύονται από τον Eddie Marsan και τον Rich Sommer ως δύο από τους συναδέλφους τους στην κεφαλαιοαγορά της One Crest Capital. Ο παραγωγικός ηθοποιός Marsan έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο καστ και στο συνεργείο, ως ιδρυτής της One Crest Capital, Campbell. «Ο Έντι είναι μαγικός», είπε η Ντόμοντ. «Έχει αυτόν τον ηλεκτρισμό στα μάτια του. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει ή τι θα πει, και έτσι οι ερμηνείες του απλώς σε κρατούν στην άκρη».

Πότε θα είναι διαθέσιμο το Fair Play στο Netflix;

Το Fair Play κάνει προβολή σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου και αρχίζει να μεταδίδεται παγκοσμίως στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ, γιατί να μην δείτε μερικές από τις προηγούμενες σκηνοθετικές δουλειές της Chloe Domont, σε σειρές όπως είναι το Suits and Ballers;

Fair Play

  • Κατηγορία: Θρίλερ, Περιπέτεια, Κοινωνικό
  • Περίληψη:

Όταν προκύπτει μια πολυπόθητη προαγωγή σε μια απαίσια οικονομική εταιρεία, όταν οι υποστηρικτικές ανταλλαγές μεταξύ των ερωτευμένων Emily (Phoebe Dynevor) και Luke (Alden Ehrenreich) αρχίζουν να εξελίσσονται σε κάτι πιο απαίσιο. Καθώς η δυναμική της εξουσίας αλλάζει αμετάκλητα στη σχέση τους, το ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίσει το πραγματικό τίμημα της επιτυχίας και τα στενάχωρα όρια της φιλοδοξίας.

Στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο της, η συγγραφέας-σκηνοθέτης Chloe Domont υφαίνει ένα τεντωμένο θρίλερ σχέσης, κοιτάζοντας την καταστροφική δυναμική του φύλου που φέρνει αντιμέτωπους τους συντρόφους σε έναν κόσμο που μεταμορφώνεται πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να συμβαδίσουν οι κανόνες. Με πρωταγωνιστές επίσης τους Έντι Μάρσαν, Ριτς Σόμμερ και Σεμπάστιαν ντε Σόουζα, το Fair Play ξετυλίγει την άβολη σύγκρουση ενδυνάμωσης και εγωισμού.

  • Ηθοποιοί: Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan
  • Σκηνοθέτης: Chloe Domont

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις