ΣΕΙΡΕΣ. Σου άρεσε η σειρά Dark; Είσαι λάτρης της φαντασίας, της περιπέτειας και του μυστηρίου; Σου αρέσει να υπεραναλύεις το κάθε τι και να κάνεις τις δικές σου υποθέσεις; Ε τότε θα λατρέψεις τη νέα σειρά μιας σεζόν που έρχεται στο Netflix “Bodies”.

Θα προβληθεί στις 19 Οκτωβρίου και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Η σειρά βασίζεται στην εικονογραφημένη νουβέλα του Si Spencer με τον ομώνυμο τίτλο και τα γυρίσματα της σειράς λαμβάνουν χώρα στο Λονδίνο.

Όταν ένα νεκρό σώμα εμφανίζεται στους δρόμους του Λονδίνου, φαίνεται σαν να είναι συνηθισμένο για τον ντετέκτιβ που ασχολείται με την υπόθεση. Εν αγνοία της, το ίδιο θύμα εμφανίζεται στο ίδιο σημείο σε τρεις άλλες χρονικές στιγμές: το 1890, κατά τη βικτοριανή εποχή. 1941, μερικές από τις πιο σκοτεινές μέρες της Βρετανίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και 30 χρόνια στο μέλλον. Καθώς οι έρευνες συγκλίνουν, αποκαλύπτουν μια απαίσια συνωμοσία που απειλεί το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δημιουργήθηκε από τον Paul Tomalin και βασίζεται στο graphic novel του Si Spencer, το Bodies είναι εν μέρει επιστημονική φαντασία, εν μέρει μυστήριο δολοφονίας, εν μέρει δράμα περιόδου και εν μέρει αστυνομικό. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Amaka Okafor, η υποψήφια για Emmy Shira Haas, ο βραβευμένος με Olivier Kyle Soller και ο νικητής του SAG Award Stephen Graham.

Ποιοι είναι στο καστ του Bodies;

  • Amaka Okafor (Greatest Days) ως Shahara Hasan, μια αφοσιωμένη, ενίοτε βιαστική λοχίας-ντετέκτιβ που ζει το 2023
  • Jacob Fortune-Lloyd (The Great, See How They Run) ως Charles Whiteman, ένας ηθικά αμφίβολος λοχίας ντετέκτιβ το 1941 στο Λονδίνο
  • Kyle Soller (Andor, Poldark) ως Alfred Hillinghead, ένας επιθεωρητής ντετέκτιβ που ζει το 1890
  • Shira Haas (Unorthodox, Shtisel) ως Iris Maplewood, μια έξυπνη ντετέκτιβ που ζει το 2053
  • Stephen Graham (The Irishman, Boardwalk Empire) ως Elias Mannix/Julian Harker, ιδρυτής της αυταρχικής ομάδας The Executive
  • Tom Mothersdale (War of the Worlds, Peaky Blinders) ως Gabriel Defoe, ένας ηγέτης στη θεωρία της κβαντικής βαρύτητας, γνωστός και ως ταξίδι στο χρόνο

Τι διαδραματίζεται στη σειρά Bodies;

Στο σημερινό Λονδίνο, η ντετέκτιβ-λοχίας Shahara Hasan συναντά έναν ύποπτο έφηβο κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης. Συνειδητοποιώντας ότι είναι οπλισμένος, τον κυνηγάει στα σοκάκια της πόλης μέχρι να σταματήσει στα ίχνη του. Εκείνος στρέφει το όπλο του ακριβώς πάνω της και ένα γυμνό σώμα βρίσκεται ακίνητο δίπλα του.

Όταν ο έφηβος φεύγει, η Shahara συνειδητοποιεί ότι δεν άκουσε το όπλο του να πυροβολεί. Καθώς ερευνά τον θάνατο του άνδρα, το ταξίδι της προς την αλήθεια παραλληλίζεται με τρεις άλλες έρευνες σε πολλαπλά χρονοδιαγράμματα - καθεμία από αυτές περιλαμβάνει διαφορετικούς ντετέκτιβ αλλά το ίδιο θύμα. Καθώς οι τέσσερις ντετέκτιβ προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση, ξετυλίγουν ένα μυστήριο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.

Bodies

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα πτώμα. Για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

  • Πρωταγωνιστούν: Τζέικομπ Φόρτσουν Λόιντ,Σίρα Χάας,Amaka Okafor
  • Δημιουργοί: Paul Tomalin
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις