ΤΑΙΝΙΕΣ. Η αγάπη είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς τη θέλουν, αλλά ίσως την θεωρούμε άπιαστη. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρούμε την αγάπη και μόλις τη βρούμε, ξοδεύουμε άλλο τόσο για να βρούμε τρόπο να παραμείνουμε ερωτευμένοι. Το παραμυθένιο τέλος και οι χαρούμενες ιστορίες αγάπης είναι κάτι που όλοι έχουμε φανταστεί.

Οι αθεράπευτα ρομαντικοί μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Οι ταινίες είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές μιας παραμυθένιας ιστορίας αγάπης. Είτε είστε ερωτευμένοι είτε όχι, μια καλή ιστορία αγάπης στην οθόνη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όλα τα συναισθήματα που ίσως έχετε καιρό να βιώσετε.

Εάν είστε σε σχέση, βλέποντας μια καλή ταινία για την αγάπη μπορεί να σας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκατε εξαρχής. Εάν δεν είστε σε σχέση, παρακολουθώντας μια ρομαντική κωμωδία ή ένα δράμα μπορεί να σας εμπνεύσει να βρείτε αγάπη για τον εαυτό σας.

Αν ψάχνετε για μια ταινία που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλά, δείτε αυτές τις κλασσικές ρομαντικές ταινίες για να σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά.

The Notebook

Το «The Notebook» είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που ακολουθεί το ταξίδι του Νώε και της Άλι, που υποδύονται οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Αυτή είναι μια ιστορία δυο ανθρώπων από δύο διαφορετικούς κόσμους που κέρδισαν τις πιθανότητες για να βρουν το ευτυχισμένο τέλος τους.

When Harry Met Sally

Αυτή η ρομαντική κωμωδία είναι η τέλεια ταινία για μια ζεστή βραδιά. Οι κύριοι χαρακτήρες, που υποδύονται οι Meg Ryan και Billy Crystal, είναι δύο φίλοι που εξερευνούν την ιδέα του πώς οι άνδρες και οι γυναίκες δεν μπορούν ποτέ να μείνουν φίλοι. Το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» έχει γίνει μια εμβληματική ταινία που αντέχει στο χρόνο.

10 Things I Hate About You

Το «10 Things I Hate About You» είναι μια σύγχρονη ανατροπή του The Taming of the Shrew του Shakespeare. Ακολουθεί το ταξίδι ενός θυμωμένου εφήβου που δεν αναζητά την αγάπη, αλλά τελικά τη βρίσκει στο πιο απίθανο μέρος.

Trainwreck

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ρομαντική ταινία που ξεκινά με μια διαφορετική έννοια του ρομαντισμού. Ο κύριος χαρακτήρας δεν πιστεύει ότι η μονογαμία είναι ρεαλιστική, αλλά σύντομα μαθαίνει μια νέα αντίληψη για το τι σημαίνει αγάπη για εκείνη.

No Strings Attached

Το «No strings attached» είναι μια όμορφη ταινία αγάπης με πολλές, πολλές δυσκολίες.. Οι πρωταγωνιστές περνάνε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές αμφισβητήσεις για το τι θέλουν από τη ζωή και τον έρωτα. Είναι μια ταινία που δεν μας αφήνει παραπονεμένους!

Friends With Benefits

Η ιστορία του «Friends With Benefits» είναι μια κλασική αφήγηση που συνδυάζει την αγάπη και την κωμωδία με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Η κατάσταση της σύλληψης συναισθημάτων σε μια περιστασιακή κατάσταση είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να σχετιστούμε.

Always Be My Maybe

Μια νεότερη ταινία που κυκλοφόρησε στο Netflix, αυτή η ταινία είναι μια όμορφη ιστορία για την αγάπη και την απώλεια. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες συνδέονται, αποσυνδέονται και συνεχίζουν τη ζωή τους και ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλον, όπως πολλοί από εμάς στη ζωή μας.

The Story Of Us

Όχι μια απλή συμβατική ιστορία αγάπης. Το «The Story of Us» εξερευνά την περίπλοκη φύση του γάμου και το πώς η αγάπη μπορεί να μπαγιατέψει. Μετά από χρόνια σκαμπανεβάσματα, βλέπουμε δύο ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής στην αγάπη που μοιράζονταν κάποτε.

The Ugly Truth

Ένας άντρας που ξέρει τα πάντα για τον έρωτα. Μία γυναίκα με λιγοστή εμπειρία. Το «The Ugly Truth» είναι μια ξεκαρδιστική ρομαντική κωμωδία που δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Η αρχή έγινε όταν η Άμπι στην προσπάθεια της να κερδίσει τον έρωτα του Κόλιν, ζητάει συμβουλές από τον αντιπαθητικό και αυτάρεσκο Μάικ.

My Big Fat Greek Wedding

Αν ψάχνετε για γέλιο και διασκέδαση, το «My Big Fat Greek Wedding» είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η ταινία είναι μια κωμική ματιά στο πώς οι οικογένειες μπαίνουν στη ζωή των παιδιών τους, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική τους ζωή.

How to lose a guy in 10 days

Η ιστορία ξεκινάει με ένα στοίχημα.. Ένα στοίχημα για το πως να χωρίσετε σε 10 μέρες! Οι δύο φιλόδοξοι πρωταγωνιστές προσπαθούν πολύ για να πετύχουν το σκοπό τους αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια για αυτούς.

Dirty Dancing

Αν ψάχνετε για μια κλασική ιστορία αγάπης, μην ψάχνετε άλλο. Ενώ η πλοκή είναι αντισυμβατική, το «Dirty Dancing» έχει γίνει μια εμβληματική ταινία που μας κάνει όλους να πιστεύουμε ότι με τη δύναμη της αγάπης μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Η λίστα φυσικά δεν σταματάει εδώ, αλλά θα πρέπει να γράφαμε για ώρες για να συμπεριλάβουμε όλες τις αγαπημένες μας κλασσικές ρομαντικές ταινίες που μιλούν για τον έρωτα και μας κάνουν να ζηλεύουμε και να αναζητούμε αυτόν τον μαγευτικό έρωτα που μας παρουσιάζουν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις