ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των φωτογραφιών του διαγωνισμού του Δήμου Ελαφονήσου που είχε διενεργηθεί μεταξύ των επισκεπτών του νησιού. Νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλειος Τζιάβας που αποτύπωσε τα χρώματα της φύσης στο ηλιοβασίλεμα.

Ο διαγωνισμός είχε τον τίτλο : «Η Ελαφόνησος μέσα από τα μάτια σου» και έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να καλύψουν με τον φακό τους τις ομορφιές του γραφικού νησιού. Η συγκεκριμένη δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επιλεγμένη από τη Φύση» και η φωτογραφία που επιλέχθηκε θα χρησιμοποιηθεί στις παρουσιάσεις του Δήμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διανεμηθεί στα γραφεία του ΕΟΤ εξωτερικού καθώς και στις διεθνείς διασυνδέσεις του Δήμου με δημοσιογράφους και bloggers.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Έφη Λιάρου τόνισε : «Ενεργοποιήσαμε τους λάτρεις του νησιού μας και τους παρακινήσαμε να αποτυπώσουν αυτή τους τη λατρεία μέσα από το φωτογραφικό τους φακό. Και τα κατάφεραν. Η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί όλες οι φωτογραφίες ήταν αξιόλογες και η κριτική μας επιτροπή δυσκολεύθηκε να ξεχωρίσει την πρώτη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια ακόμα δράση για την τουριστική προβολή της Ελαφονήσου στέφθηκε από επιτυχία. Ευχαριστούμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις