Σημειώστε πως όλα τα κυκλοφορεί με Ελληνικές πινακίδες! Και φυσικά κατά καιρούς δημοσιοποιεί αυτή την αγάπη του στα social media προκαλώντας και των θαυμασμό των petrolheads.

Τώρα λοιπόν έφτασε η στιγμή να αποκαλύψει στους πιστούς ακόλουθούς του, τη μεγάλη συλλογή που διαθέτει από αυτά.

Αφού παρέταξε στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και τα 16 μοντέλα της συλλογής του, έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση – βιντεοσκόπηση με σκοπό να παρουσιάσει ένα προς ένα τα ξεχωριστά πολυτελή επιβατικά και σπορ μοντέλα τα οποία έχει στην κατοχή του.

Στις σχετικές φωτογραφίες μπορούμε να δούμε αυτοκίνητα όπως:

  • Η Mercedes-AMG GT «Black Series» με τον 4.0 V8 biturbo κινητήρα των 730 ίππων.
  • Η ιστορική και συλλεκτική Mercedes-Benz SLR McLaren με τον χωρητικότητας 5,5 λίτρων V8 Kompressor των 617 ίππων.
  • Η Mercedes-AMG CLS 55 με τον χωρητικότητας 5,5 λίτρων V8 ο οποίος αποδίδει 476 ίππους.
  • Η Mercedes-AMG GLC 43 η οποία στην πρόσφατη γενιά της έχει δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 421 ίππους.
  • Η Ferrari F430 Spider με τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 4,3 λίτρων μέγιστης ισχύος 490 ίππων.

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε και το Hummer H3 το οποίο διατίθετο τόσο με πεντακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,7 λίτρων μέγιστης ισχύος 245 ίππων καθώς και με τον V8 χωρητικότητας 5,7 λίτρων ο οποίος απέδιδε 305 ίππους. Τέλος, διακρίνονται δύο Mercedes-Benz S-Class, δύο Porsche Cayenne και ένα Jeep Grand Cherokee.

Στο σημείο αυτό, μιας και αναφερθήκαμε στο πιστό κοινό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα χιλιάδες κόσμος παρακολουθούσε live μέσω εφαρμογής παρακολούθησης πτήσεων, το ιδιωτικό αεροσκάφος του προκειμένου να δουν αν θα ταξιδέψει με προορισμό το Μαυροβούνιο ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του Νίκολα Μίροτις, ενώ ο «DPG7000» πήγαινε σε συναυλία στη Γαλλία με την οικογένειά του.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό κάθε κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και μία είδηση… παρακάτω του λόγου το αληθές:

https://www.instagram.com/p/CvN3KJGMDyO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις