ΤΡΙΠΟΛΗ. Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων προσφορών μετά την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Κόρινθο, την Καβάλα, την Λάρισα, τον Βόλο, την Ξάνθη, την Κατερίνη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, τα Τρίκαλα τις Σέρρες την Καλαμάτα τώρα για πρώτη φορά στην Τρίπολη.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ - Κυριακές - Αργίες κλειστά. Στο κέντρο της πόλης Εθνικής Αντιστάσεως και Δεληγιάννη 4 (γωνία). Παζάρι βιβλίου με βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι κάτοικοι της Τρίπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

Ελεύθερη είσοδος - Χωρίς όριο κατανάλωσης

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τα αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε να επιλέξετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ιστορία κλπ. Επιλογές τίτλων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει όριο αγορών σε ποσό η ποσότητα. Δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όλων των Τραπεζών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις