Τι λέει το μήκος του μικρού σας δακτύλου για την προσωπικότητά σας; Ακριβώς όπως το σχήμα του μετώπου σας, η θέση ύπνου, το σχήμα της μύτης, η στάση, ο τρόπος που κάνετε τη γροθιά σας κ.λπ. και στυλ συμπεριφοράς σημαίνουν κάτι, αυτό ισχύει και για το μικρό δάκτυλο του χεριού σας.

Ψυχολογικό τεστ: Τι λέει το μήκος του μικρού σας δακτύλου για την προσωπικότητά σας;

fingers.jpg
Δείτε την εικόνα και βρείτε το μήκος του μικρού σας δακτύλου

1. Το μήκος του μικρού σας δακτύλου: παράμεσος και μικρό δάκτυλο στο ίδιο επίπεδο της πρώτης φάλαγγας

Εάν το μήκος του δακτύλου σας είναι στο ίδιο επίπεδο με τον παράμεσο, αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγάλη επίγνωση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Είστε συντονισμένοι με την εσωτερική σας φωνή. Αποπνέετε μια ήρεμη αύρα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα γύρω σας. Δεν βιάζεστε να πάρετε καμία απόφαση, θα ζυγίσετε προσεκτικά όλες σας τις επιλογές.

Δεσμεύεστε για τους στόχους σας. Βάζετε καρδιά και μυαλό για να επιτύχετε τα ορόσημα σας. Είστε επίσης πολύ πειθαρχημένοι. Διαθέτετε εξαιρετικό αυτοέλεγχο. Διατηρείτε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Έχετε την τάση να μένετε σε μέρη μακριά από θόρυβο και ακαταστασία. Απολαμβάνετε γαλήνιες τοποθεσίες που σας βοηθούν να αναζωογονηθείτε και να ανανεωθείτε. Δεν σας αρέσει το χάος.

Μπορεί να έχετε μάθει να ισορροπείτε την εξωστρεφή και την εσωστρεφή πλευρά σας. Ενδέχεται να είστε πολύ παθιασμένοι με κάτι, αλλά στην επιφάνεια φαίνεστε σαν ένα ηφαίστειο που μπορεί να εκραγεί από λεπτό σε λεπτό. Μπορεί, ωστόσο, να είστε αρκετά βαρετοί κατά καιρούς. Μπορεί επίσης να είστε καλοί στο να αισθάνεστε πότε κάποιος σας στέλνει κακή ενέργεια.

Είσαι οργανωμένος άνθρωπος. Ακόμα κι αν ο τρόπος που οργανώνετε τα πράγματα δεν έχει νόημα για τους άλλους, σας αρέσει ο τρόπος ζωής σας. Δεν σας αρέσουν οι παρεμβάσεις στα καθημερινά σας θέματα. Έχετε την τάση να κάνετε τα πράγματα με μέτρο. Προσέχετε πόσο τρώτε ή καταναλώνετε σε καθημερινή βάση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Θα πρέπει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να διατηρήσετε το ζήλο και την ενέργειά σας. Μερικές φορές, το να είστε πολύ σιωπηλοί μπορεί να σας κάνει αόρατους. Μπορείτε να εξασκηθείτε στον χορό ή να ασχοληθείτε με κάποια αθλήματα για να διατηρήσετε τα κίνητρά σας υψηλά.

2. Το μήκος του μικρού σας δακτύλου είναι πιο ψηλό από την πρώτη φάλαγγα του παράμεσου

Εάν το μικρό σας δάκτυλο ξεπερνά τη δεύτερη βάση του παράμεσου συχνά σας θεωρούν φυσικό ηγέτη. Είστε σίγουροι και διεκδικητικοί και δεν φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη. Είστε επίσης καλοί στο να παρακινείτε και να εμπνέετε τους άλλους. Τα άτομα με μικρότερο δάχτυλο από τον παράμεσο είναι συχνά προικισμένοι με αναλυτικές δεξιότητες, βλέπετε μοτίβα και να κάνετε συνδέσεις.

Μπορείτε να λύσετε προβλήματα λογικά αλλά και δημιουργικά ενώ είστε καλοί στον προγραμματισμό και την οργάνωση. Δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί, έχετε έναν μοναδικό τρόπο να βλέπετε τον κόσμο, ενώ βρίσκετε νέες και καινοτόμες ιδέες. Εκφράζεστε δημιουργικά, είστε συμπονετικοί, στοργικοί και παθιασμένοι ενώ έχετε ενσυναίσθηση.

Πείθετε τους άλλους να κάνουν πράγματα εάν τους λείπει το σθένος. Έχετε μια ιδιότητα πάνω σας που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν. Μερικές φορές πρέπει να μάθετε να ακούτε περισσότερο από το να αναλαμβάνετε δράση σε κάθε κατάσταση.

Γενικά, είστε μια γοητευτική και κοινωνική προσωπικότητα. Η γοητεία σας προσελκύει ανθρώπους σαν τις μέλισσες στο μέλι. Έχετε ισχυρές ψυχολογικές ικανότητες για να κάνετε τους ανθρώπους να σας ακούσουν. Θα μπορούσατε να είστε πολύ ενεργητικοί και μερικές φορές να καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μερικές φορές μπορεί να παραβείτε το όριο μεταξύ αυτοπεποίθησης και εγωισμού. Θα βοηθούσε αν προσπαθούσατε να είστε ταπεινοί και προσγειωμένοι. Θα πρέπει να περάσετε χρόνο στη Φύση για να μάθετε να διαχειρίζεστε την υπερβολική σας ενέργεια.

3.Το μήκος του μικρού σας δακτύλου είναι πιο κοντό από την πρώτη φάλαγγα του παράμεσου

Αυτό αποκαλύπτει ότι είστε ένα καλόκαρδο άτομο που είναι πολύ συμπονετικό και συναισθηματικά φορτισμένο. Μπορεί να δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, με την εμπειρία και τους πόνους, μαθαίνετε να παίρνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας, θέλετε να πείτε κάτι, αλλά δυσκολεύεστε να το διατυπώσετε.

Καθώς μεγαλώνετε, μαθαίνετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για πράγματα και καταστάσεις χωρίς να σας κυριεύουν συναισθήματα. Μαθαίνετε να αποδέχεστε τα ελαττώματά σας και να εκφράζετε άφοβα την ατομικότητά σας. Ως παιδί, μπορεί να υποφέρατε από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, αλλά από τα 25 και μετά, έχετε την τάση να χάνετε τη ντροπαλότητα και να ξεπερνάτε τις καταστάσεις που ίσως ποτέ δεν είχατε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε.

Ωστόσο, όσο τολμηρός ή εξωστρεφής κι αν είστε, εκτιμάτε πολύ τα συναισθήματα. Γι’ αυτό, η φυσική σας απόκριση στο να πληγωθείτε είναι να αποσυρθείτε εντελώς ή να διακόψετε τους δεσμούς σας με αυτό το άτομο στη ζωή σας. Ωστόσο, δεν κρατάτε κακία αλλά παίρνετε την προδοσία πολύ στα σοβαρά.

Είστε το είδος του ανθρώπου που έχει καλή καρδιά. Θα χαμογελάσετε σε όποιον σας συναντήσει ευγενικά και ζεστά. Σας αρέσει να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους ακούνε. Παρατηρείτε πολύ τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και δίνετε ένα χέρι βοήθειας σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Σας αρέσει να παρέχετε υποστήριξη σε άτομα που βλέπετε με προβλήματα ή έχουν έλλειψη σε κάτι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να εξασκηθείτε στη σύνταξη ενός ημερολογίου για να αποβάλλετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αρθρώσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ό,τι σας προβληματίζει ή θέλετε να το πείτε δυνατά, μπορείτε να το γράψετε για να νιώσετε άνετα και πιο ελεύθεροι.

Πηγή: oloygeia.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις