Φυλή του νερού. Γήινο Βασίλειο. Έθνος της Φωτιάς. Νομάδες του Αέρα. Αυτά τα τέσσερα έθνη είναι τα κεντρικά σημεία του Avatar: The Last Airbender, μιας θρυλικής ιστορίας που επαναλαμβάνεται σε μια ζωντανή σειρά δράσης. Τον Ιούνιο, τα αστέρια της σειράς, Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley και Dallas Liu, αποκάλυψαν μια συναρπαστική πρώτη ματιά στους πιστά συνειδητοποιημένους ακολούθους τους στη Βραζιλία. Χιλιάδες θαυμαστές ξέσπασαν σε επιφωνήματα χαράς όταν είδαν τα πρώτα πλάνα των Aang, Katara, Sokka και Zuko.

Το «Avatar: The Last Airbender live action, πιστεύω ότι θα επαναφέρει στη επιφάνεια όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε για την αρχική σειρά», είπε ο Cormier, ο οποίος υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα της σειράς, όταν αυτός και οι συμπρωταγωνιστές του ανέβηκαν στη σκηνή. «Και ελπίζω θα φέρει και νέους θαυμαστές που δεν έχουν ξανακούσει για τη σειρά και αυτό για μένα είναι πολύ συναρπαστικό. Προσωπικά είμαι θαυμαστής της σειράς και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό, όπως και εσείς».

Τώρα τέσσερις μήνες αργότερα, έφτασε επιτέλους η πρώτη ματιά στα μέλη του Έθνους της Φωτιάς. Ρίξτε μια ματιά στις νέες φωτογραφίες με τους Fire Lord Ozai, τον θείο του Zuko, Iroh, τον Azula και τον Commander Zhao παρακάτω, καθώς επίσης μάθετε και ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά.

Το Netflix μας παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ τησ σειράς Avatar: The Last Airbender το οποίο κάνει πρεμιέρα το 2024, πιθανότατα τον Ιανουάριο (δεν έχουμε ακόμη επίσημη ανακοίνωση).

Ποια είναι η πλοκή του Avatar: The Last Airbender;

Τα τέσσερα έθνη κάποτε ζούσαν σε αρμονία, με τον Άβαταρ, κύριο και των τεσσάρων στοιχείων, που κρατούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Αλλά όλα άλλαξαν όταν το Έθνος της Φωτιάς επιτέθηκε και εξαφάνισε τους Air Nomads, το πρώτο βήμα που έκαναν οι μαχητές της φωτιάς προς την κατάκτηση του κόσμου. Με την τρέχουσα ενσάρκωση του Avatar που δεν έχει ακόμη εμφανιστεί, ο κόσμος έχει χάσει την ελπίδα του.

Αλλά σαν ένα φως στο σκοτάδι, η ελπίδα αναβλύζει όταν ο Aang, ένας νεαρός Air Nomad - και ο τελευταίος στο είδος του - ξυπνά ξανά για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως το επόμενο Avatar. Μαζί με τους νέους φίλους του Sokka και Katara, αδέρφια και μέλη της φυλής Southern Water, ο Aang ξεκινά μια φανταστική, γεμάτη δράση αποστολή για να σώσει τον κόσμο και να αντεπιτεθεί ενάντια στην τρομακτική επίθεση του άρχοντα της φωτιάς Ozai. Αλλά με έναν αυτοδιορισμένο διάδοχο τον πρίγκιπα Zuko που είναι αποφασισμένος να τους συλλάβει, δεν θα είναι εύκολο έργο. Θα χρειαστούν τη βοήθεια πολλών συμμάχων και των ιδιαίτερων χαρακτήρων που συναντούν στην πορεία».

Τον Αύγουστο του 2021, ο showrunner Albert Kim έγραψε μια δήλωση εξηγώντας γιατί ήταν ενθουσιασμένος για την προσαρμογή της εμβληματικής σειράς κινουμένων σχεδίων Nicklelodeon. «Μια έκδοση ζωντανής δράσης όχι μόνο μπορεί να μεταφράσει πιστά ό,τι είχε γίνει σε κινούμενα σχέδια αλλά μπορεί να φέρει και μια πλούσια νέα οπτική διάσταση σε έναν φανταστικό κόσμο», έγραψε η Kim. «Θα μπορέσουμε να δούμε την κάμψη με έναν πραγματικό και σπλαχνικό τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί».

Τον Ιούνιο, η Kiaventiio είπε ότι δεν απογοητεύτηκε όταν είδε τις πρώτες σκηνές της σειράς. «Έχω δει μόνο μια ολοκληρωμένη σκηνή με τα εφέ, αλλά ήταν τόσο ωραία και ανυπομονώ να δω όλη τη σειρά ολοκληρωμένη», είπε η ηθοποιός που υποδύεται την Katara. «Ξέρω ότι όλοι εργάζονται πολύ σκληρά για να το κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο».

Η ηθοποιός σχολίασε επίσης ένα σημαντικό επεισόδιο στην πρώτη σεζόν. «Προσωπικά το αγαπημένο μου επεισόδιο είναι το Νο 5. Ήταν το αγαπημένο μου από όταν το διάβασα και μόλις το διάβασα, ανυπομονούσα να το γυρίσω», είπε. «Οι χαρακτήρες περνούν από πολλές διαφορετικές αντιξοότητες και βλέπουν την κατάστασή τους μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, και απλά ανυπομονώ να το δείτε εσείς».

Ποιος είναι στο καστ του Avatar: The Last Airbender;

  • Ο Gordon Cormier θα πρωταγωνιστήσει ως Aang, τον ατρόμητο, χαλαρό 12χρονο που διατηρεί την ισορροπία και την ειρήνη του κόσμου (χωρίς πίεση).
  • Η Kiawentiio ως waterbender Katara.
  • Ο Ian Ousley ως αδελφός της Katara, Sokka.
  • Ο Dallas Liu ως βασιλιάς, Ζούκο.
  • Ο Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai.
  • Ο Paul Sun-Hyung Lee ως θείος Iroh.
  • Η Elizabeth Yu ως Azula και
  • Ο Ken Leung ως Διοικητής Zhao.

Ο Ousley αποκάλυψε ότι η «ημέρα του κουρέματος» ήταν μια από τις αγαπημένες του αναμνήσεις από τα γυρίσματα της σειράς, επειδή εκεί το καστ «πραγματικά μεταμορφώθηκε στους χαρακτήρες για πρώτη φορά», κάτι που προκάλεσε δυνατές επευφημίες από το κοινό. «Εκείνη η μέρα ήταν λίγο πιο εύκολη για κάποιους από μερικούς άλλους», είπε γελώντας. «Ένα άλλο πράγμα που ήταν τεράστια στιγμή για μένα ήταν το να κρατήσω και να ξεσκεπάσω το μπούμερανγκ μου για πρώτη φορά. Αυτο ηταν καταπληκτικο."

Ο κόσμος του Avatar είναι εκστασιασμένος, το ίδιο και το καστ. Περιλαμβάνει επίσης την Amber Midthunder (Prey) ως Princess Yue, τον Arden Cho (Partner Track) ως June, τον Danny Pudi (Community) ως Mechanist και πολλούς, πολλούς άλλους.

«Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για μένα ήταν να συνεργαστώ με ηθοποιούς που ήδη θαύμαζα, όπως ο Danny Pudi από το Community», είπε ο Ousley.

Εν τω μεταξύ, ο Liu λάτρευε τον χρόνο που περνούσε με τον Paul Sun-Hyung Lee. «Είναι ο τέλειος θείος Άιρο. Δεν υπάρχει κανένας που θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά από αυτόν. Μου έδινε συμβουλές καθημερινά για οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς, από το τι σημαίνει να είσαι ηγέτης ή πώς να παρουσιάζεσαι ως επαγγελματίας στα γυρίσματα. Είναι ένας πραγματικός θείος Iroh για μένα τώρα», είπε ο Liu. «Και ο Daniel Dae Kim, έχει την πραγματική παρουσία του άρχοντα της Φωτιάς Ozai. Την ημέρα που περπάτησε στο πλατό, ήταν τόσο εκφοβιστικός. Ήξερα ότι ήταν ο άρχοντας της Φωτιάς, και νομίζω ότι όλοι μπορούν να συμφωνήσουν σε αυτό. Αλλά αυτό που έλαβα από αυτόν, ήταν επιβεβαίωση. Με έκανε να νιώσω ότι ανήκω δίπλα σε αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις