Η Τζίνα Αλιμόνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, το Good life by Gina, το οποίο αφορά wellness tips, συνταγές, αλλά και μυστικά ομορφιάς και ευεξίας.

Πέρα από το wellness κομμάτι, η Τζίνα Αλιμόνου ασχολείται και με τη μόδα, δίνοντας στις followers της στο Instagram χρήσιμα tips για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Άλλωστε, τα ντυσίματά της είναι πάντα προσεγμένα, με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποπνέοντας αέρινη θηλυκότητα.

Τζίνα Αλιμόνου: Με λευκό πουκάμισο και μίνι μαύρη φούστα που κολακεύει και ψηλώνει τα πόδια

Αυτή τη φορά η Τζίνα Αλιμόνου έκανε μια κομψή εμφάνιση επιλέγοντας από την γκαρνταρόμπα της κομψά και διαχρονικά κομμάτια.

Η Τζίνα Αλιμόνου μοιράστηκε μυστικά ομορφιάς με τους θαυμαστές της αλλά μίλησε και για ένα προϊόν, τον ορό αναζωογόνησης από το Goodlife by Gina, σε σχετικό event την Παρασκευή, σε Φαρμακείο της Νέας Ερυθρέας.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε με ένα πλατύ χαμόγελο, στιλάτη και ιδιαίτερα κομψή.

Για την παρουσίαση και την ομιλία της η Τζίνα Αλιμόνου φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, κλασσικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μια μίνι μαύρη με κουμπιά φούστα που κολακεύει το πόδι και το κάνει να δείχνει πιο ψηλό και μαύρες γόβες.

Έπιασε τα μαλλιά της πίσω σε μια υπέροχη αλογοουρά και επέλεξε ένα απαλό μακιγιάζ.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις