ΕΛΛΑΔΑ. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εξομολογείται για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την υποχρεώνει σχεδόν πάντα να φορά γυαλιά ηλίου. «Δεν είμαι εντελώς καλά, με ταλαιπώρησε 6 – 7 χρόνια», λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια από το πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με τα μάτια της, ενώ δήλωσε πως αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.

«Είναι η πρώτη μου εμφάνιση χωρίς γυαλιά. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα με τα ματάκια μου είναι κάπως καλύτερα. Πέρασα έναν εξόφθαλμο, που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, 6-7 και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί», δήλωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Η θεραπεία είναι ανάλογα με την περίπτωση. Τα γυαλιά είναι λίγο φερετζές, ρίχνεις και τα μαλλιά μπροστά, καλύπτεσαι και είσαι θεά πάντα. Αν μπορούσα, θα φορούσα και καπέλα», τόνισε στην συνέχεια η ίδια.

«Είναι κάπως καλύτερα. Δεν είμαι εντελώς καλά αλλά τέλος πάντων, βαρέθηκα να φοράω γυαλιά», είπε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η συνέντευξη της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις