BRIDGERTON. Μπείτε στην άμαξα, αγαπητοί αναγνώστες και ετοιμαζόμαστε για την 3η σεζόν του Bridgerton. Ήρθε η ώρα για ένα ειδύλλιο μεταξύ φίλων και εραστών. Στο κέντρο της αίθουσας χορού θα είναι η wallflower (aka LadyWhistledown) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και ο επί χρόνια αγαπημένος της, παγκόσμιος ταξιδιώτης Colin Bridgerton (Luke Newton). Είναι επίσημα η σεζόν «Polin», όπως έχουν ονομάσει το δίδυμο οι θαυμαστές (P-enelope + C-olin).

Πρόκειται να δείτε την Penelope και τον Colin με έναν εντελώς νέο τρόπο καθώς μπαίνουν στο προσκήνιο. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες της 3ης σεζόν, που αξίζουν την επόμενη αποστολή της Lady Whistledown.

Πού είναι οι φωτογραφίες της 3ης σεζόν του Bridgerton;

Δεν χρειάζεται να περάσετε από την αίθουσα χορού - είναι εδώ. Ενώ η Πενέλοπη μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην Αγγλία της εποχής του Regency, είναι τώρα έτοιμη για το κοντινό πλάνο της με χτενίσματα που ταιριάζουν σε σειρήνα του Χόλιγουντ. Όπως είπε η Coughlan, η Penelope έχει μια «εντελώς νέα εμφάνιση». Και ο Κόλιν μοιάζει σχεδόν ο κορυφαίος άνδρας, φρέσκος από τα ταξίδια του στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Κατά την παρουσίαση των νέων φωτογραφιών η Coughlan συνέχισε, «Ανοίγουμε τη σεζόν μας με την επιστροφή του τόνου από την ύπαιθρο! Και ο Colin και η Pen έχουν κάνει κάποια πράγματα μεγαλώνοντας. Και μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η φιλία τους».

Ποια είναι η υπόθεση της τρίτης σεζόν του Bridgerton;

Στον απόηχο του "Featherington Ball" της 2ης σεζόν, η Πενέλοπη μένει συντετριμμένη αφού άκουσε τον Colin να λέει σε μια ομάδα εργένηδων ότι δεν θα φλέρταρε ποτέ μαζί της. Οι τσακωμοί της Πενέλοπη με την καλύτερη φίλη Ελόιζ (Κλόντια Τζέσι) στο φινάλε της 2ης σεζόν δεν θα βοηθήσουν επίσης τη διάθεσή της. Όμως, η Coughlan διαβεβαίωσε τους θεατές ότι η Penelope είναι έτοιμη για μια σκανδαλώδη νέα σεζόν στο Λονδίνο στην 3η σεζόν.

Αυτή τη σεζόν, η Πενέλοπη επιστρέφει στο Λονδίνο αποφασισμένη να γίνει μια νέα γυναίκα με μια νέα ανεξαρτησία.

Η Coughlan αποκάλυψε την πρώτη σελίδα του σεναρίου της 3ης σεζόν του Bridgerton, το οποίο ξεκινά με την αφήγηση της Lady Whistledown. «Αγαπητέ μου φίλε αναγνώστη, είμαστε χώρια για πάρα πολύ καιρό. Επιτέλους, το έξυπνο σετ του Λονδίνου επέστρεψε», ξεκινά η Coughlan. «Και το ίδιο έχει και αυτός ο συγγραφέας. Καθώς ξεκινά η σεζόν, το ερώτημα στο μυαλό όλων είναι, φυσικά, ποιος πρωτοεμφανιζόμενος θα λάμψει περισσότερο;»

Αν και η Whistledown δεν είναι σίγουρη ποιος θα «θαμπώσει», λέει. «Δεν μπορεί κάθε νεαρή κοπέλα να προσελκύσει το φως». Μάθετε ποια deb (debutant) θα τραβήξει την προσοχή του Mayfair όταν ξεκινήσει η 3η σεζόν του Bridgerton.

Ποιοι συμμετέχουν στο καστ της 3ης σεζόν του Bridgerton;

Πολλά από τα πρόσωπα του Μπρίτζερτον που περιμένατε θα επιστρέψουν για την 3η σεζόν. Καθώς ο Κόφλαν και ο Νιούτον παίρνουν το προβάδισμα, πλαισιώνονται από τους Τζόναθαν Μπέιλι (Άντονι Μπρίτζερτον), Λουκ Τόμσον (Μπένεδικτ Μπρίτζερτον), Τζέσι, νεοφερμένη Χάνα Ντοντ (Francesca Bridgerton) και Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton).

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανακοινώνει την έναρξη παραγωγής της 3ης σεζόν του Bridgerton, μπορείτε επίσης να περιμένετε να δείτε τους Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury), Χάριετ Κάινς (Philipa Featherington), Μπέσι Κάρτερ (Prudence Featherington), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Τζέσικα Μάντσεν (Cressida Cowper), Έμα Ναόμι (Alice Mondrich), Χιούγκ Σάχς (Brimsley), Polly Walker (Lady Portia Featherington) και η ίδια η βασίλισσα, Golda Rosheuvel.

Η 3η σεζόν θα καλωσορίσει επίσης τρεις νέους ηθοποιούς για να πουν αυτή τη ρομαντική ιστορία. Ο Ντάνιελ Φράνσις, θα παίξει τον Μάρκους Άντερσον, μια χαρισματική νέα είσοδο στην σειρά. Ο Σαμ Φίλιπς θα εμφανιστεί ως Λόρδος Ντέμπλινγκ, ένας συμπαθής άρχοντας με εκκεντρικά ενδιαφέροντα (και αρκετό πλούτο για να τα παραβλέψει κάποιος) και ο Τζέιμς Φουν έχει τον ρόλο του Χάρι Ντάνκγουορθ, ο οποίος μπορεί να μην έχει εξυπνάδα, αλλά το αναπληρώνει με την τολμηρή του εμφάνιση.

Θα επιστρέψουν η Kate και ο Anthony για την 3η σεζόν του Bridgerton;

Τα αστέρια της δεύτερης σεζόν, η Κέιτ Σάρμα (Simone Ashley) και ο Άντονι Μπρίτζερτον (Jonathan Bailey), επιστρέφουν για την τρίτη και τέταρτη σεζόν του Bridgerton. «Θα επιστρέψουμε!»

Η ηθοποιός μοιράστηκε ότι η τρίτη σεζόν ακολουθεί την Κέιτ και τον Άντονι στη φάση του μήνα του μέλιτος, όπου η Κέιτ, που τώρα προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως βισκοντέσας. «Θα ήθελα να δω την Κέιτ να αφήνεται λίγο περισσότερο και να παίζει περισσότερο στην τρίτη σεζόν και να κολυμπάει σε αυτόν τον κύκλο αγάπης», είπε. «Και οι δύο το αξίζουν». Η ηθοποιός είπε ότι η τρίτη σεζόν θα ρίξει περισσότερο φως στο γιατί θέτει ένα τέτοιο χαρακτήρα. «Αν και φαίνεται άγρια, οι άνθρωποι σαν κι αυτήν είναι μερικές φορές οι πιο μαλακοί εσωτερικά».

Η Daphne και ο Simon δεν θα είναι στην 3η σεζόν του Bridgerton!

Ναι καλά ακούσατε. Ένα μέλος του Μπρίτζερτον θα λείπει στην επόμενη σεζόν: η Δάφνη. Όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει, η ηθοποιός Phoebe Dynevor είπε: «δυστυχώς όχι στην τρίτη σεζόν. Δυνητικά στο μέλλον.» Πρόσθεσε ότι «είναι ενθουσιασμένη που την παρακολουθεί ως θεατής».

Ο αγαπημένος της, Δούκας του Χάστινγκς, Σάιμον Μπάσετ (που υποδύεται ο Ρετζέ-Ζαν Πέιτζ), δεν είχε επιστρέψει στο σόου για τη δεύτερη σεζόν και δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του ούτε για την τρίτη σεζόν. Όσον αφορά τις μελλοντικές σεζόν, ο Πέιτζ είπε ότι είναι χαρούμενος που οι παρουσιαστές αναδιατύπωσαν τον ρόλο του. «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν».

Πότε ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Bridgerton;

Οι επιχρυσωμένες πόρτες της 3ης σεζόν του Bridgerton άνοιξαν τον Ιούλιο του 2022. Το καστ ανακοίνωσε τα νέα της παραγωγής με ένα βίντεο που γνέφει προς μια αγαπημένη στιγμή στο τέλος της 2ης σεζόν. Ο Bailey, ο οποίος οδήγησε τη σεζόν 2 ως τολμηρός Viscount Anthony Bridgerton, ξεκινά το κλιπ κάνοντας τη χειρονομία για 2 και γυρνώντας το στο 3. Ο Anthony κάνει παρόμοια κίνηση στη σεζόν 2, Επεισόδιο 8, προς την Kate Sharma (Simone Ashley) για να τη «σταθεροποιήσει» μετά από μια σχεδόν τραγική πτώση.

Το παράδειγμά τους ακολουθούν και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του Bailey, συμπεριλαμβανομένων των Jessie, Andoh, Gemmell και Thompson. Τέλος, ο Newton εμφανίζεται για να κάνει το σύμβολο 3, μόνο και μόνο για να ανοίξει την πόρτα της άμαξα για την τελευταία σταρ του βίντεο, την Coughlan, η οποία έχει αναβαθμιστεί πολύ θα λέγαμε ως Penelope.

«Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Bridgerton ξεκίνησαν επίσημα», λέει πριν στραφεί στην Νιούτον και τον ρωτήσει, «Μπαίνεις;» Οι θαυμαστές των βιβλίων της Τζούλια Κουίν για το Μπρίτζερτον είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι βλέποντας αυτή την παιχνιδιάρικη σκηνή - είναι εξάλλου ένα νεύμα στη διάσημη σκηνή με άμαξα της Πόλιν από το μυθιστόρημα Romancing Mister Bridgerton. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τι υπάρχει στην σεζόν 3 και τι όχι... Αλλά από ότι άκουσα, οι άνθρωποι θα είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι», είπε η Coughlan τον Μάιο.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2023, είναι πιθανό να έχουμε νέα επεισόδια μέχρι το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις