ΕΛΛΑΔΑ. Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε ο Αλέξης Κούγιας στο πλαίσιο της νομικής υποστήριξης που προσφέρει στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, στην υπόθεση με το τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά τις λεπτομέρειες που έδωσε για την υπόθεση της πρώην συζύγου του, εξέφρασε το παράπονό του, το οποίο είχε αποδέκτη τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος όπως είπε, έχει μιλήσει αρκετές φορές άσχημα προς το πρόσωπό του.

Ο γνωστός ποινικολόγος, αν και σε δηλώσεις του το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είχε αρνηθεί να μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η ίδια η παρουσιάστρια εξέφρασε την αδιαφορία της για το γεγονός, έληξε τελικά το «εμπάργκο» και μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

«Έχω ένα παράπονο να κάνω», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στο κλείσιμο της συνομιλίας με την εκπομπή. «Τις προηγούμενες ημέρες είχατε καλεσμένο έναν άνθρωπο που έχει αναγάγει τη συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου σε επάγγελμα. Τον είδα, κάλεσα στον σταθμό σας και δεν με σύνδεσαν ποτέ με την εκπομπή», συμπλήρωσε, με την Κατερίνα Καινούργιου να διαψεύδει ότι κάτι τέτοιο έφτασε στα δικά της αυτιά.

«Χαίρομαι που το ακούω, γιατί ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον πατέρα σας και τον θείο σας πάρα πολλά χρόνια. Δεν δέχθηκα να μιλήσω στην εκπομπή σας την Παρασκευή, γιατί ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Με γνωρίζει πάνω από δέκα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά το ήθος μου, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα που έχουμε πει και σε ιδιωτικές συζητήσεις και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα. Το λέω με παράπονο. Ξέρει το ήθος μου, το σύστημα αξιών μου και την επάρκειά μου και ξέρει πως συμπεριφέρομαι και στη δικηγορία και στη ζωή μου και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα», ανέφερε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Ξέρει ότι, όταν σε επιλέγουν σε τόσο υψηλού επιπέδου και κινδύνου υποθέσεις, είναι πολύ δύσκολη η θέση μου», τόνισε ο επιτυχημένος νομικός.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε από την πλευρά του: «Δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να αμφισβήτησα την επαγγελματική σας οντότητα και ουσία. Εμένα η κριτική μου είναι για τις ομοφοβικές αντιλήψεις και όλα αυτά που λες».

Ο διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίστηκε ως εξής:

Α.Κ: «Εγώ έχω ομοφοβία που όλο μου το περιβάλλον είναι ομοφυλόφιλοι;».

Α.Μ: «Δεν είναι επιχείρημα αυτό… Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Α.Κ: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δε ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

Α.Μ: «Βλέπω να αναθερμαίνεται».

Α.Κ: «Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα».

Α.Μ: «Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα».

Α.Κ: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Α.Μ: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί. Εάν ξαναπαντρευτείς την Εύη, εγώ κουμπάρος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις