ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. O Βασίλης Τερλέγκας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας του και ανεβάζει το κέφι στο «κόκκινο» με τα τραγούδια του. Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Τ-Live του Alpha, ο Βασίλης Τερλέγκας φαίνεται να γίνεται στόχος επίθεσης από έναν θαμώνα στο μαγαζί που τραγουδάει.

Στα πλάνα φαίνεται ο Βασίλης Τερλέγκας να πλησιάζει ένα τραπέζι όπου και δίνει το μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή του και τραγουδούν εναλλάξ με το κέφι να είναι στα ύψη.

Το τραγούδι τελειώνει και ξεκινάει η μουσική για το επόμενο. Τότε ο Βασίλης Τερλέγκας απευθυνόμενος σε κάποια από τις γυναίκες της παρέας κάνει κοπλιμέντα λέγοντας: «Μωρό μου, Παναγία μου, Κουκλάρα μου» και πάει να φύγει.

Ένας άντρας τότε σηκώνεται από τη θέση του και πιάνει τον Βασίλη Τερλέγκα από το λαιμό.

Η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη επικοινώνησε για λογαριασμό του T-live με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά για τον θαυμασμό που εξέφρασε ως προς τη γυναίκα σχολίασε πως εκφράζει τον θαυμασμό του σε όλον τον κόσμο.

Ο Βασίλης Τερλέγκας υποστήριξε ότι η αιτία για το επεισόδιο ήταν μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της. «Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις