Η Μαρία Αλιφέρη με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Πανθέοι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Η ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Φώσκολο.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Χρήστο Πολίτη, ο οποίος πέρσι είχε μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχε με τον Νίκο Φώσκολο. «Δεν μπορείς να ξέρεις τι προσωπικά έχει ο καθένας ή τι σκέφτεται. Υπάρχουν και κακές στιγμές στη δουλειά μας, τόσες εντάσεις. Και ξέρεις, μια κακή στιγμή μετράει για πολλές. Ασφαλώς ο Φώσκολος ήταν δύσκολος με την έννοια ότι ήταν πολύ απαιτητικός, αλλά για αυτό έκανε και όλα αυτά που έκανε. Είχε λόγο για το οτιδήποτε. Ήταν δεσποτικός αλλά μάστορας. Ο Νίκος με είδε στο “Στησιχόρου 73” και με πήρε και κάναμε το “Εν τούτω νίκα”», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις δικές της εμπειρίες με τον Νίκο Φώσκολο αποκάλυψε ότι ζητούσε από εκείνη απαιτητικές σκηνές. «Με τον Νίκο Φώσκολο είχαμε μόνιμα στοίχημα να μου βάζει δύσκολες σκηνές για γύρισμα και εγώ να τις βγάζω. Είχα, θυμάμαι, μια σκηνή που έκανα τη ναρκομανή και με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα, όπου με έβρεχαν με λάστιχο. Εκείνο το γύρισμα κράτησε ώρες. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις