Η σειρά «Milky Way» εντυπωσίασε με το νέο της επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης (23/11) από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega και πολύ γρήγορα έγινε το νούμερο ένα trend στην πλατφόρμα Χ με τους χρήστες να σχολιάζουν τις εξελίξεις, αλλά και την σκηνή ανάμεσα στην Γιούλικα Σκαφιδά και την Ξένια Ντάνια που ήρθαν πολύ… κοντά.

Οι δύο συναδέλφισσες συναντήθηκαν στ’ αποδυτήρια του εργοστασίου όπου εργάζονται. Η Μύριαμ έδειξε στην Ελένη μια κρέμα χεριών που έφτιαξε. Η τριβή τις έφερε ακόμη πιο κοντά με αποτέλεσμα να μοιραστούν ένα παθιασμένο φιλί και πολλά χάδια, ενώ η ερωτική σκηνή τους διακόπηκε άδοξα από τον ενδοιασμό της Ελένης, η οποία έδειχνε να βρίσκει την επαφή που αναζητούσε πέρα από τον προβληματικό γάμο της.

Επαινετικά σχόλια για τις ερμηνείες

Τα τολμηρά πλάνα της σειράς του Βασίλη Κεκάτου έβαλαν… «φωτιά» στα social media κι όπως συμβαίνει από την αρχή της μετάδοσης του προγράμματος που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, τα σχόλια ήταν επαινετικά για τις ερμηνείες των δύο ηθοποιών και δη εκείνη της Γιούλικας Σκαφιδά, που αποδεικνύει πως πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά και για τον τρόπο που προσεγγίζει ορισμένες πλευρές της καθημερινής ζωής το «Milky Way», αφού δεν είναι η μόνη ομοφυλοφιλική σκηνή που έχει παρουσιάσει το σενάριό του.

«Γιούλικα σε gay σκηνή ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη», τόνισε ένας χρήστης. «Όσοι θεωρείτε ανωμαλία το σεξ δύο γυναικών (…), κοιτάξτε το», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Διαστρεβλώνουν τον πολιτισμό και εκμαυλίζουν την κοινωνία μας. Ντροπή τους (αύριο στα πρωινάδικα)», σημείωσε ειρωνικά ένας άλλος λογαριασμός, ενώ πολλοί άλλοι κατέθεσαν την άποψή τους για την σκηνή και γενικότερα τη σειρά του Mega με την ανατρεπτική πλοκή.

Πρόσφατα άλλωστε, ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που συμμετέχει στη σειρά, είπε: «Σπάει τα στερεότυπα και εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δε το περίμενα. Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία. Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. Είναι υποκριτικό να σοκαριζόμαστε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις