Αισθάνεστε πεσμένες; Θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας; Έχετε ανάγκη από λίγη έξτρα αυτοφροντίδα; Λοιπόν, you can never go wrong με ένα χαλαρωτικό μανικιούρ! Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι 1 μήνα μακριά, όμως δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έχω ήδη προγραμματίσει το εορταστικό μανικιούρ μου. Και είμαι βέβαιη πως δεν είμαι η εξαίρεση, αλλά αντίθετα ο κανόνας, αφού ένα ραντεβού για νύχια δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Αν μοιάζουμε έστω και ελάχιστα σε αυτό, τότε σίγουρα και εσείς έχετε κάνει μία αναλυτική έρευνα στα social media και έχετε ρίξει φευγαλέα -ή και όχι- μια ματιά στις νεότερες τάσεις που φορούν οι αγαπημένες trendsetters και celebrities αυτή τη στιγμή.

Αν πάλι δεν έχετε ιδέα τι θα ζητήσετε από την μανικιουρίστ σας όταν φτάσετε στο προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά δεν θέλετε με τίποτα να σπαταλήσετε 30 έξτρα λεπτά από τον χρόνο σας, προσπαθώντας να διαλέξετε μία από τις δεκάδες αποχρώσεις που θα δείτε μπροστά σας, σας έχουμε καλά νέα. Πασαρέλες, beauty experts και celebrities έχουν από καιρό κάνει σαφείς νύξεις για τα χρώματα και σχέδια που θα είναι το next big thing του nail art, με τα κλασσικά και δοκιμασμένα στυλ να παίρνουν φέτος μια νέα πνοή και τις κομψές και βελούδινες αποχρώσεις να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας για το 2024.

Λοιπόν, αν ενθουσιάζεστε με τα nail trends όσο και εμείς, συνεχίστε να διαβάζετε! Στο notospress.gr συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 6 τάσεις στα νύχια που θα βλέπουμε παντού το 2024.

Μεταλλικές & chrome αποχρώσεις

Πρώτα στη λίστα μας τα υπερ-αγαπημένα και ελαφρώς edgy μεταλλικά και chrome νύχια. Παρόλο που η συγκεκριμένη τάση είναι τεράστια αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να πάει πουθενά για το 2024. Πολλές A-listers, ανάμεσα στις οποίες η Beyonce, η Kylie Jenner, η Dua Lipa και η Bella Hadid, έχουν δοκιμάσει το στυλ, ενώ το hashtag #chomenails συγκεντρώνει περισσότερες από 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok! Δικαιολογημένα λοιπόν έχουμε τα μάτια μας επάνω στην τάση αυτή τη σεζόν, όχι μόνο επειδή είναι υπερβολικά δημοφιλής αλλά επειδή ταυτόχρονα κάνει το μανικιούρ να δείχνει εξαιρετικά πολυτελές. Με τις γιορτές να πλησιάζουν, μπορείτε να επιλέξετε χρυσές, ασημί και κόκκινες αποχρώσεις αυτόν τον Δεκέμβριο και να μεταβείτε σε πιο ουδέτερα φινιρίσματα για την υπόλοιπη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CvsR75GhL7-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Black cherry

Αν το φοράει η Hailey Bieber, τότε σίγουρα θα γίνει τάση! Και παρότι το black cherry έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των beauty experts εδώ και καιρό, η celebrity έσπευσε να επιβεβαιώσει πως αποτελεί το next big thing στο μανικιούρ για το 2024, μέσα από πρόσφατη εμφάνισή της.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα νύχια black cherry μιμούνται το χρώμα των μαύρων κερασιών. Κυμαίνονται ανάμεσα σε ένα σκούρο κόκκινο και ένα βαθύ μωβ, οπότε μπορείτε να ενσωματώσετε την τέλεια για εσάς απόχρωση με βάση τον τόνο του δέρματός σας και την επιθυμητή αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CWONJIXrpXz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η elegant απόχρωση προσθέτει λίγη επιπλέον ζεστασιά στο μανικιούρ, ενώ διατηρεί τα πράγματα αρκετά απλά και διακριτικά ώστε να συνδυάζεται με ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να λειτουργήσει εξίσου σε κοντά ή μακριά νύχια, ενώ ενσωματώνεται τέλεια και σε διάφορα nail art, όπως για παράδειγμα σε ένα γαλλικό, αντικαθιστώντας την κλασική λευκή γραμμή.

Naked nails

Φέτος είναι η χρονιά που θα αγκαλιάσουμε περισσότερο από ποτέ τη φυσική μας ομορφιά -και τα νύχια δεν αποτελούν εξαίρεση! Η έμφαση στην περιποίηση και τις θεραπείες των νυχιών, παρά στην οπτική εμφάνισή τους θα είναι μία από τις τάσεις που ελπίζουμε πως ήρθαν για να μείνουν στη βιομηχανία της ομορφιάς. Τα naked nails, τα οποία κυμαίνονται από τελείως άβαφα νύχια, ένα απλό πέρασμα με ένα διαφανές βερνίκι ή μία nude απόχρωση τόσο διακριτική και φυσική που σχεδόν περνά απαρατήρητη θα κυριαρχήσουν στα μανικιούρ του 2024. Το υπέροχο με την τάση των naked nails είναι ότι μπορεί εύκολα να αναδημιουργηθεί και να διατηρηθεί στο σπίτι, για να μην αναφέρουμε ότι ίσως καταφέρει να σας μυήσει σταδιακά στην φιλοσοφία του μινιμαλισμού γενικότερα.

https://www.instagram.com/p/Cr1Nx49su49/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου

Όσο και αν αγαπάτε τα κοντά, τετράγωνα νύχια σας, οι beauty experts δεν είναι στο πλευρό σας τη χρονιά που ακολουθεί. Αντίθετα, η πιο ενημερωμένη τάση για το 2024 είναι τα μακριά, αμυγδαλωτά σχήματα νυχιών. Αυτή η τεχνική είναι κολακευτική καθώς μπορεί να επιμηκύνει τα δάχτυλα και τα χέρια σας, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι φαίνεται σούπερ κομψή.

https://www.instagram.com/p/CvNS0LBBNzi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Balletcore

Οι μπαλαρίνες, με τα ροζ μεταξένια παπούτσια, τις τούλινες φούστες και την γεμάτη χάρη κίνηση είναι μαγικές. Και αυτό εξηγεί την τάση της μόδας που εμφανίζεται φέτος και ακούει στην ονομασία balletcore. Εκτός όμως από τα παπούτσια μπαλαρίνες, τους φιόγκους και τις δαντέλες, υπάρχει και το balletcore μανικιούρ. Αποτυπώνοντας παπούτσια μπαλέτου με σταυρωτές κορδέλες, οι αποχρώσεις του ροζ και του λευκού αφθονούν, ενώ οι πινελιές από πέρλες, χρυσές λάμψεις ή ακόμη και ίχνη από τούλι διακρίνονται σε αυτή την τάση των νυχιών που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει έντονα το 2024. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεκλειδώσετε το ρομαντισμό σας και να δείτε την ευαισθησία του μπαλέτου με εντελώς διαφορετική ματιά!

https://www.instagram.com/p/Cz5wq7QLjYK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κλασικές κόκκινες αποχρώσεις

Φυσικά, με τις γιορτές να πλησιάζουν, το κόκκινο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη λίστα, όμως δεν πρόκειται να πάει πουθενά και μετά τα Χριστούγεννα! Το κλασσικό κόκκινο mani παραμένει μία διαχρονική και κομψή απόχρωση που κατατάσσεται ανάμεσα στις τοπ τάσεις για τη νέα χρονιά. Και συμφωνούμε απόλυτα καθώς όχι μόνο είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή, αλλά προσθέτει ένα διασκεδαστικό color pop σε κάθε εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Cw-3_rRBGrU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις