ΚΟΣΜΟΣ. Ένα διασκεδαστικό «γεγονός» μπορεί να σταλεί με μήνυμα σε έναν φίλο ή να γίνει η αρχή μια συζήτησης με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Από περίεργους νόμους έως τυχαίες ιστορικές λεπτομέρειες, αυτά τα ενδιαφέροντα, δροσερά και εντελώς εκπληκτικά «γεγονότα» θα συναρπάσουν εσάς και τους φίλους σας!

Ακολουθεί μια λίστα από 10 «γεγονότα» που είμαστε (σχεδόν) σίγουροι ότι δεν τα γνωρίζατε:

  1. Εάν βράσετε παντζάρια και μετά χρησιμοποιήστε το ζουμί τους, κάνοντας μασάζ στο κεφάλι σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα.
  2. Τσίχλες μασούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες, που τις έφτιαχναν από κομμάτια μαστίχας, ενώ οι Άραβες εφηύραν τις καραμέλες.
  3. Τα καρότα είναι το μοναδικό φαγητό που η περιεκτικότητά του σε λίπος είναι μηδέν.
  4. Μασήστε ένα ξύλινο κουτάλι την ώρα που κόβετε κρεμμύδια και δεν θα δακρύσετε.
  5. Υπάρχουν 600 είδη ζυμαρικών στον κόσμο. Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι το καθένα αντιστοιχεί σε έναν διαφορετικό τρόπο μαγειρέματος, ή σε διαφορετικούς συνδυασμούς.
  6. Ο λόγος που τα σκυλιά δεν πρέπει να τρώνε σοκολάτες, είναι επειδή επιδρούν στη λειτουργία της καρδιάς τους και στο νευρικό τους σύστημα, και μπορεί να τους προκαλέσουν ακόμα και θάνατο.
  7. Ότι τα μάτια μας έχουν το ίδιο μέγεθος από τη στιγμή που γεννιόμαστε, ενώ η μύτη και τα αυτιά μας μεγαλώνουν συνεχώς;
  8. Ότι εκτός από τον άνθρωπο μόνο το γουρούνι μπορεί να καεί από τον ήλιο;
  9. Ότι στα καζίνο του Λας Βέγκας δεν υπάρχουν ρολόγια; (Μα γιατί άραγε;)
  10. Ότι κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης στις ΗΠΑ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν εννέα καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών με τρεις όρχεις;
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις