ΣΠΑΡΤΗ. Καθιερωμένο! Το Mystras Palace Grand Resort & Spa, κάθε χρόνο δίνει χαρά στα παιδιά της Σπάρτης. Σε ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό, με παραμυθένια χρυσόσκονη και παραδοσιακό άρωμα, μικροί και μεγάλοι ζουν ανεπανάληπτες στιγμές.

Μουσική επίκαιρη, τραγούδια live, φώτα άπειρα, λάμψεις χρυσές, θεατρικό εύστοχο, βεγγαλικά απίστευτα, γλυκά μελένια, τρενάκι για βόλτα, Αγιοβασιλίνα και ο Αϊ Βασίλης φορτωμένος δώρα με άμαξα που την έσερνε ένα λευκό άλογο…

Η μνήμη των μικρών φίλων σφραγίστηκε ανεξίτηλα. Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι… Μια γενναιόδωρη γιορτή, δώρο από το Mystras Palace Grand Resort & Spa και την κ. Γεωργία Καλοειδή, στα παιδιά της πόλης και στους φιλοξενούμενους του resort.

Ο φωτισμός του δένδρου ήταν μια μοναδική στιγμή που έφερε τα Χριστούγεννα πιο κοντά με τις μελωδικές φωνές του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης. Ο Στράτης και η Μαριλένα με πολλαπλά μηνύματα στο όμορφο σκέτς. Η Αγιοβασιλίνα ευγενική οικοδέσποινα και Αϊ Βασίλης γεμάτος δώρα που χάρισε σε κάθε παιδί.

Θεσμός, μια αληθινή και προσεγμένη γιορτή σε κάθε λεπτομέρεια που έχει ανάγκη η ψυχή και η καρδιά των παιδιών και αν μη τι άλλο αναδεικνύει τα αισθήματα των ανθρώπων του Mystras Palace Grand Resort & Spa.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις