ΑΓΓΛΙΑ. Η 42χρονη Σάρα Γουίλκινσον (Sarah Wilkinson), αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια γαμήλια τελετή που διοργάνωσε η φίλη της στο Harvest House στο Felixstowe του Suffolk πριν από μερικούς μήνες. Όπως είπε η ίδια, η περίσταση ήταν μια φυσική εξέλιξη αφού είχε ήδη δώσει τον εαυτό της ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Ήταν μια υπέροχη μέρα για μένα να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής», είπε. «Η τελετή δεν ήταν επίσημος γάμος, αλλά είχα την ημέρα του γάμου μου. «Νομίζω ότι φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι "μπορεί να μην το έχω με έναν σύντροφο στο πλευρό μου, αλλά γιατί να το χάσω;"».

«Αυτά τα χρήματα κρατήθηκαν για τον γάμο μου και γιατί να μην τα χρησιμοποιήσω για κάτι που θέλω να κάνω;».

Η κ. Wilkinson, είπε ότι ξόδεψε 10.000 λίρες στη γιορτή αφού αποταμίευε κάθε μήνα και πρόσθετε τυχόν επιπλέον απροσδόκητα κέρδη που είχε, όπως νίκες στο παιχνίδι μπίνγκο. Η νύφη περιστοιχίστηκε από 40 από τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους της για την τελετή στις 30 Σεπτεμβρίου και άλλα 40 άτομα το βράδυ στη δεξίωση στο κλαμπ τένις. Μιλώντας στο BBC Radio Suffolk, είπε ότι οι φίλοι της δεν εξεπλάγησαν όταν άκουσαν για το παράξενο σχέδιό της να οργανώσει τον δικό της γάμο.

https://www.instagram.com/p/CydhXcUxbyt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κανείς δεν σταμάτησε να χαμογελά όλη μέρα και όλοι είπαν τι υπέροχα πέρασαν», είπε η κ. Wilkinson. «Σχεδόν ο καθένας είπε "αυτό είναι κάτι που κάνει η Σάρα"». Σύμφωνα με όσα ανέφερε, σκέφτηκε την ιδέα του γάμου όταν έκλεισε τα 40 σε lockdown και αποφάσισε να αγοράσει στον εαυτό της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που πάντα ήθελε. Ο γάμος περιλάμβανε ένα παραδοσιακό λευκό φόρεμα με παγιέτες, μια τούρτα σε επίπεδα με ένα κουκλάκι μιας νύφης που φιλούσε έναν βάτραχο και η μητέρα της να τη συνοδεύει στον διάδρομο.

Η φίλη της - η επαγγελματίας διοργανώτρια γάμων Katherine Cresswell - διηύθυνε την τελετή. «Όσο όλο αυτό έγινε για τη Σάρα, έγινε και για να έρθουν όλοι μαζί», είπε η κ. Cresswell. «Υπάρχει πάντα ανάγκη να γιορτάζουμε και νομίζω ότι το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αυτή τη στιγμή». Παρά την τέλεια ημέρα του γάμου της, η Wilkinson είπε ότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συναντήσει μελλοντικούς γαμπρούς.

«Καθόλου... αλλά ήταν απλώς μια περίπτωση να εγκαταλείψω την αναζήτηση γιατί είναι μεγάλη προσπάθεια», είπε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις