Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λεπτομερή αναφορά για τις πιο δημοφιλείς σειρές του 2023 για το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ο «γίγαντας του streaming» ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύει μια εξαμηνη αναφορά σχετικά με το ποιες σειρές παρακολούθησαν περισσότερο οι θεατές στο Netflix.

Η λίστα περιλαμβάνει τόσο πρωτότυπους τίτλους του Netflix όσο και τίτλους με άδεια χρήσης. Την πρώτη θέση στη λίστα εξασφαλίζει η σειρά των Gabriel Basso και Luciane Buchanan, The Night Agent, με συνολικό χρόνο παρακολούθησης 812 εκατομμυρίων ωρών. Ακολουθούν και άλλοι αξιόλογοι τίτλοι όπως το κωμικό δράμα Ginny & Georgia Season 2, το Κορεάτικο δράμα The Glory και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του Netflix για το 2023 παρακάτω.

1. The Night Agent Σεζόν 1 – 812 εκατομμύρια ώρες

Μια μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Matthew Quirk, The Night Agent με πρωταγωνιστές τους Gabriel Basso και Luciane Buchanan, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του Netflix για το 2023. Δημιουργημένο από τον Shawn Ryan, το θρίλερ δράσης περιστρέφεται γύρω από έναν πράκτορα του FBI που ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή, αφού λάβει μια μυστηριώδη κλήση σε μια ασφαλή γραμμή από μια άγνωστη. Θα καταφέρει να εντοπίσει και να εξαλείψει τον προδότη από τον Λευκό Οίκο; Με μια συνέχεια στα σκαριά, το The Night Agent είναι ένας συναρπαστικός τίτλος που διατίθεται στο Netflix και βρίσκεται άξια στη λίστα παρακολούθησης σας.

2. Ginny & Georgia Σεζόν 2 – 665 εκατομμύρια ώρες

Οι Brianne Howey, Antonia Gentry και Diesel La Torraca επανενώθηκαν για τη δεύτερη σεζόν του κωμικού δράματος του Netflix, Ginny and Georgia και άφησαν το κοινό άφωνο. Η σειρά συνεχίζει να εμβαθύνει στις ζωές των πρωταγωνιστών που προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με μια νέα νότα, αλλά όλα ανατρέπονται όταν εμφανίζεται μια απειλή από το παρελθόν.

3. The Glory Σεζόν 1 – 622 εκατομμύρια ώρες

Το The Glory είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του ρητού «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Το Κορεάτικο δράμα με την Song Hye-Kyo, περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που καταστρώνει ένα σχέδιο για να εκδικηθεί τους ανθρώπους που την εκφόβιζαν κατά τη διάρκεια των σχολικών της ημερών. Σε αντίθεση με άλλα Κορεάτικα δράματα, αυτή η σειρά δεν συνιστάται για όσους έχουν ευαίσθητη καρδιά γιατί δείχνει τη σκληρή και βίαιη πλευρά του εκφοβισμού και της εκδίκησης.

4. Wednesday Σεζόν 1 – 507 εκατομμύρια ώρες

Η Wednesday είναι μια υπερφυσική κωμική σειρά τρόμου-ενηλικίωσης και δημιουργήθηκε από τους Alfred Gough και Miles Millar. Η σειρά ακολουθεί την Wednesday Addams της οποίας η ζωή παίρνει μια τρομακτική τροπή, όταν μαθαίνει για τις ψυχικές της ικανότητες τις οποίες έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας στην Ακαδημία Nevermore. Με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega, η σειρά συμπεριλαμβάνει επίσης τους Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane και Hunter Doohan σε κομβικούς ρόλους.

5. Queen Charlotte: A Bridgerton Story – 503 εκατομμύρια ώρες

Με πρωταγωνιστές τους India Amarteifio, Adjoa Andoh και Michelle Fairley, το Queen Charlotte: A Bridgerton Story είναι ένα δράμα εποχής που διαδραματίζεται στον κόσμο του Bridgerton. Αυτό το spin-off prequel, που δημιουργήθηκε από τη Shonda Rhimes, αφηγείται την ιστορία αγάπης της βασίλισσας Charlotte και του King George και το πώς αυτή άλλαξε για πάντα τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας.

6. You Σεζόν 4 – 440 εκατομμύρια ώρες

Κυκλοφόρησε σε δύο μέρη, η 4η Σεζόν του You κατάφερε να εξασφαλίσει την έκτη θέση στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του Netflix για το 2023. Με μυστήριο, σασπένς και δράμα, η σειρά γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη και έντονη με κάθε τέλος. Η τέταρτη σεζόν συνέχισε να επικεντρώνεται στον Joe Goldberg (τον οποίο υποδύεται ο Penn Badgley), ο οποίος προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή μετακομίζοντας σε ένα προάστιο του Λονδίνου μετά τη δολοφονία της γυναίκας του την προηγούμενη σεζόν. Η πλοκή πυκνώνει όταν μια νέα εμμονή αρχίζει να τον κυριεύει.

7. La Reina del Sur Σεζόν 3 – 429 εκατομμύρια ώρες

Το μεξικάνικο θρίλερ εγκλήματος περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα από ταπεινή οικογένεια που βρίσκεται μπλεγμένη στον περίπλοκο κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών. Δείτε την να ανεβαίνει σιγά-σιγά στην ιεραρχεία στην τρίτη σεζόν του La Reina del Sur.

8. Outer Banks Σεζόν 3 – 402 εκατομμύρια ώρες

Δημιουργημένο από τους Josh Pate, Jonas Pate και Shannon Burke, το Outer Banks ακολουθεί έναν έφηβο που μαζί με τους φίλους του ξεκινάει μια αποστολή να κυνηγήσει έναν θρυλικό θησαυρό που συνδέεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Η τρίτη σεζόν τους διδάσκει το μάθημα να εκτιμούν τα πράγματα που ήδη έχουν.

9. Ginny & Georgia Σεζόν 1 – 302 εκατομμύρια ώρες

Δημιουργημένο από τη Sarah Lampert, το Ginny & Georgia αφηγείται την ιστορία της ελευθερόφρονης Georgia και των παιδιών της, Ginny και Austin, που μετακομίζουν βόρεια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, αλλά ο δρόμος μπροστά τους είναι γεμάτος εκπλήξεις. Σε αυτό το δράμα του Netflix συμμετέχουν οι Brianne Howey, Antonia Gentry και Diesel La Torraca σε εξέχοντες ρόλους.

10. Fubar – 266 εκατομμύρια ώρες

Ο βετεράνος ηθοποιός του Χόλιγουντ Arnold Schwarzenegger έκανε το ψηφιακό ντεμπούτο του με το δράμα δράσης-κωμωδίας του Netflix, Fubar. Δημιουργήθηκε από τον Nick Santora. Η σειρά ακολουθεί το δίδυμο πατέρα-κόρης των οποίων οι ζωές ανατρέπονται αφού μάθουν την αλήθεια, ότι και οι δύο δηλαδή εργάζονται για τη CIA. Θα επηρεάσει αυτή η αποκάλυψη την μυστική τους αποστολή;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις